Βραβευση απο τον ΦΣ Ροδοπης για τεσσερις συλλογους της Ροδοπης

Τους συλλόγους Καρδιοπαθών, Καρκινοπαθών, τον ΠΕΡΠΑΤΩ και τους Σαμαρείτες βράβευσε για την προσφορά τους ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης

Τέσσερις συλλόγους της Ροδόπης για την προσφορά τους στους ασθενείς και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας βράβευσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης με την ευκαιρία του 1ου Φαρμακευτικού Συνεδρίου ΑΜΘ το Σάββατο 28 Μαΐου.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο Σύλλογος Στήριξης Καρδιοπαθών και Καρδιοπαθειών Ν. Ροδόπης, ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα ΠΕΡΠΑΤΩ, ο σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» και το περιφερειακό τμήμα Κομοτηνής του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών.
 
Το βραβείο για τον Σύλλογο Καρδιοπαθών παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μηντίδης, ο οποίος τόνισε πως η αναγνώριση, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό του έργου και της προσφοράς από ένα καταξιωμένο κοινωνικά σύλλογο όπως είναι ο Φαρμακευτικός, περιποιεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή και αποτελεί ζωογόνο αύρα και υπέρτατη δύναμη για να συνεχίσουν.
 
Το βραβείο για τον Σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ παρέλαβε ο κ. Σάκης Νταντανίδης, ο οποίος σημείωσε πως τα μέλη του Συλλόγου, από τη στιγμή που αυτός ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια για να εκπροσωπήσει τους κινητικά ανάπηρους, έβαλαν ένα στόχο να κάνουν την πόλη προσπελάσιμη και φιλική προς τα άτομα με κινητικά προβλήματα, και το έχουν καταφέρει σε ένα μεγάλο κομμάτι, θα συνεχίσουν δε και για το καλύτερο.
 
Το βραβείο για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών παρέλαβε η πρόεδρος Ροδούλα Κοκκινάκη, η οποία αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει δώσει ο Φαρμακευτικός σε όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου, αλλά και σε ό,τι προβλήματα έχουν οι ασθενείς, ενώ εκθείασε και το αξιόλογο έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου.
 
Το βραβείο για το Σώμα Σαμαρειτών παρέλαβε η κ. Ειρήνη Ρόιδου, η οποία ευχαρίστησε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο για την έμπρακτη στήριξή του, δίνοντάς τους δύναμη να συνεχίσουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.