Βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα για το προγραμμα «Εναρμονιση Οικογενειακης και Επαγγελματικης Ζωης»

ΚΕΜΕΑ: Από 25 μέχρι 30 Αυγούστου η προσκόμιση των voucher για την ολοκλήρωση της εγγραφής

Από την προσεχή Τρίτη 24 Αυγούστου θα αρχίσουν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ των ωφελούμενων-κατόχων voucher των δύο σχετικών προγραμμάτων που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Συνολικά, υπέβαλαν αίτηση 181.419 μητέρες για 250.863 παιδιά. Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων, έλαβαν voucher 131.790, που πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, για περίπου 167.100 βρέφη, προ-νήπια, καθώς και παιδιά και άτομα με αναπηρία για να τους παρασχεθούν υπηρεσίες σε αντίστοιχες δομές.  Οι αιτήσεις συμμετοχής που αφορούσαν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ανήλθαν στις 113.877 και έλαβαν voucher 63.051 παιδιά με βάση τη σειρά μοριοδότησής τους και μέχρι εξάντλησης του προϋπολογισμού.

Τα αποτελέσματα αφορούν, τόσο το συγχρηματοδοτούμενο κοινοτικό πρόγραμμα που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για 14η συνεχή χρονιά όσο και το πρόγραμμα «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας», που λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με την πρώτη δράση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα οριστικά αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), όπου υπάρχει και ενδεικτικός κατάλογος φορέων και δομών, που εκδήλωσαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ο προϋπολογισμός και των δύο προγραμμάτων για την περίοδο 2021-2022, θα ξεπεράσει τα 310 εκατομμύρια ευρώ.

Διευκρινίσεις ΚΕΜΕΑ για την ολοκλήρωση των εγγραφών στις δομές του Δήμου Κομοτηνής

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» και του Προγράμματος «Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» περιόδου 2021-2022, οι δικαιούχοι «αξίας τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Διεύθυνσης του ΚΕΜΕΑ, Γρ. Μαρασλή 1, 1Ος όροφος, Κομοτηνής  (τηλ. 25310 23175) από 25 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου και ώρες 8:00–14:00, για την προσκόμιση των vouchers προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή του τέκνου τους στον παιδικό -βρεφονηπιακό σταθμό της επιλογής τους.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής «αξίας τοποθέτησης» (voucher) θα ακολουθήσει η έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων εγγραφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΚΕ.ΜΕ.Α. Δήμου Κομοτηνής.

Info

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση στα γραφεία του ΚΕΜΕΑ.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλ: 25310 23175 & 25310 72414 ή απευθυνθείτε στα γραφεία του Ν.Π. Γρ. Μαρασλή 1, Πολυλειτουργικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.