“Veranda” απεκτησε το Europe Direct Κομοτηνης

Στο πλαίσιο του προγράμματος «YouThink – City Links, Οι Νέοι Μιλάνε – Η Πόλη Ακούει», η οργάνωση νέων System&G, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και μια ομάδα ενεργών νέων της πόλης μας, διοργανώνουν βραδιές θερινού κινηματογράφου στο δημιουργικό και γραφικό νεανικό χώρο ο οποίος διαμορφώθηκε μετά από τις πρωτότυπες ιδέες των νέων και ονομάστηκε «Veranda».

Στη «Veranda» θα πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες, με το θερινό σινεμά να γίνεται κάθε Παρασκευή στον κήπο του Europe Direct Κομοτηνής, την οργάνωση του οποίου έχουν αναλάβει νέοι που συμμετείχαν σε πρόγραμμα δομημένου διαλόγου με τη συμμετοχή εθελοντών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας από Λετονία, Μολδαβία και Τουρκία, με φορέα υποδοχής τη System&G.
 
Το πρόγραμμα «YouThink – City Links, Οι Νέοι Μιλάνε – Η Πόλη Ακούει» υλοποιείται από τη System&G και το Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης και την ουσιαστική υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής, ενώ εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Νεολαία.
 
Οι δράσεις του προγράμματος, πέραν των προβολών ταινιών, περιλαμβάνουν και την αναμόρφωση αιθουσών που έχουν παραχωρηθεί στο κτίριο του Δήμου Κομοτηνής όπου στεγάζεται το Europe Direct Κομοτηνής ώστε να δημιουργηθεί χώρος ψυχαγωγίας για τη νεολαία της Κομοτηνής.
 
Η αρχή του θερινού σινεμά θα γίνει σήμερα στις 21:00 στον προαύλιο χώρο «Veranda», Τσανακλή 15 με την προβολή της ταινίας «YES man», με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey.
 
Καλή αρχή λοιπόν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.