Βασιλης & Νικη: Ενας πολυ «δικος μας» γαμος

Ο αθλητικογράφος του «ΠτΘ» και η γ.γ. του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Δύο πολύ δικά μας παιδιά, ο αθλητικογράφος του «ΠτΘ» Βασίλης Στοάκης και η Γενική Γραμματέας του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής Νίκη Γενήουστα ανέβηκαν το περασμένο Σάββατο, 31 Ιουλίου τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά και την αναβολή ενός χρόνου, ένεκα του κορωνοϊού, ο Βασίλης, εκ των παλαιότερων συνεργατών της νεότερης γενιάς του «ΠτΘ» και υπεύθυνος τύπου του «Πανθρακικού» παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της Κομοτηνής, σε μία τελετή σύμφωνη με μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ λόγω της πανδημίας, ήτοι με λιγοστούς καλεσμένους, γεμάτη όμως αγάπη και ευχές, από όσους έδωσαν το «παρών» αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν.

Στην Κομοτηνή άλλωστε βρέθηκε και πολυμελής «αντιπροσωπεία» καρδιακών φίλων του γαμπρού που έλκει την καταγωγή του από το Διδυμότειχο, τους οποίους οι νεόνυμφοι ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως για την παρουσία τους παρά τα χιλιόμετρα που έπρεπε να διανύσουν και μάλιστα εν μέσω καύσωνα.

Την τελετή τέλεσαν οι Πάτερ Κωνσταντίνος και Πάτερ Παναγιώτης οι οποίοι επίσης ταξίδεψαν αποκλειστικά για το μυστήριο από την Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου.

Το ζευγάρι με τους γονείς της νύφης Ιωάννη Γενήουστα και Πηνελόπη Τσολάκη

Στο πλευρό των νεονύμφων οι γονείς Χρήστος Στοάκης και Ελένη Τερζούδη, Ιωάννης Γενήουστας και Πηνελόπη Τσολάκη, ο αδερφός του γαμπρού Θάνος, φίλοι και συνάδελφοι, με επίκεντρο την αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια της Ροδόπης και φυσικά οι κουμπάροι Γιώργος Μαλτσάκης και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου.

Με τους γονείς Χρήστο Στοάκη και Ελένη Τερζούδη, Ιωάννη Γενήουστα και Πηνελόπη Τσολάκη καθώς και τον αδερφό του γαμπρού Θάνο

Ιδιαίτερο στοιχείο του γάμου οι χειροποίητες, δια χειρός της μητέρας της νύφης, γλυκές δημιουργίες που περίμεναν τους καλεσμένους στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Με μέρος της “οικογένειας” του “ΠτΘ” καθώς και την ιδιοκτήτρια του Ραδιοφωνικού Σταθμού “Δίαυλος 92,4” Έλλη Τσομπανίδου

Ακολούθησε δεξίωση, επίσης τηρουμένων των μέτρων, στο ξενοδοχείο Chris & Eve.

Βασίλη και Νίκη να ζήσετε ευτυχισμένοι!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.