Βανδαλισμοι… ξανα στο υπαιθριο Αθλητικο Κεντρο του Δημου Κομοτηνης

Σπασμένα ταμπλό και λυγισμένα στεφάνια χρειάζονται ξανά αντικατάσταση

Μπορεί αυτή την περίοδο να γίνονται έργα αποκατάστασης και δημιουργίας νέων γηπέδων στο Υπαίθριο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, τα διπλανά γήπεδα όμως, που έχουν ήδη κατασκευαστεί, παραμένουν ανοιχτά στο κοινό.

Λύγισαν με το βάρος τους τα στεφάνια από μπασκέτες

Ίσως μάλιστα παραείναι και ανοιχτά, μιας και μέχρι να κατασκευαστεί ο νέος φράχτης, είναι εύκολη η πρόσβαση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, (αν και η αλήθεια είναι πως και ο παλιός φράχτης είχε και αρετές τρύπες και επ’ ουδενί εμπόδιζε όσους ήθελαν να μπουν).

Έτσι λοιπόν τις προηγούμενες μέρες είχαμε για ακόμα μια φορά βανδαλισμούς στα γήπεδα του μπάσκετ (του τένις έχουν δικά τους κιγκλιδώματα) με ένα σπασμένο ταμπλό, αλλά και αρκετές μπασκέτες έχουν λυγίσει, από τους «αθλητές» που μάλλον θέλησαν να μιμηθούν τα ινδάλματά τους στο NBA.

Λύγισαν με το βάρος τους τα στεφάνια από μπασκέτες

Ο Δήμος Κομοτηνής ήδη έχει σχεδιάσει την αποκατάστασή τους, η οποία όμως μπορεί να καθυστερήσει μέχρι την κατασκευή της νέας περίφραξης, μιας και όπως φάνηκε και από προηγούμενες περιπτώσεις, όσο είναι εύκολη η πρόσβαση στα γήπεδα, οι βανδαλισμοί θα συνεχίζονται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.