Tροχαιο δυστυχημα επι της Εγνατιας στο υψος του Ιασμου

Αυτοκίνητο διακινητή εξετράπη της πορείας του με απολογισμό 7 νεκρούς και 8 τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής, γύρω στις 1, στην Εγνατία Οδό στο ύψος του σταθμού διοδίων του Ιάσμου, με τραγικό απολογισμό 7 νεκρούς και 8 τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ αυτοκίνητο διακινητή ο οποίος μετέφερε παράνομα μη νόμιμους μετανάστες, εξετράπη της πορείας του λόγω της αυξημένης ταχύτητας που ανέπτυξε για να αποφύγει τον έλεγχο αστυνομικών με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε προστατευτικές μπάρες και οικίσκο των πλευρικών διοδίων.

Οι αστυνομικοί και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν από τα συντρίμμια 7 εκ των επιβαινόντων, οι πέντε από τους οποίους ήταν νεκροί στην άφιξή τους στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ οι 2 κατέληξαν παρά την προσπάθεια των ιατρών, και 6 βαριά τραυματισμένους που παραμένουν στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, ενώ άλλοι 2 με ελαφρότερα τραύματα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό αστυνομικό δελτίο από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο οποίος νοσηλεύεται) προωθούσε στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.