Τριημερο ασκησης και χαλαρωσης στην παραλια της Μανδρας

Από το εργαστήρι Tai Chi της ΦΕΞ

Το Εργαστήρι Tai Chi Chuan’Αυθεντικό Yang Στυλ’ της ΦΕΞ διοργανώνει το πρώτο του καλοκαιρινό camp πλάι στο κύμα της παραλίας της Μάνδρας από την Παρασκευή 10 μέχρι την Κυριακή 12 Ιουλίου. Οι συμμετέχοντες θα κατασκηνώσουν στις εγκαταστάσεις του Camping NATURA και θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα στο Tai Chi και το Qi Gong αλλά και στιγμές ξεκούρασης παρέα με φίλους σε ένα καταπράσινο χώρο με θέα την θάλασσα.
 
Όπως ανέφερε σε δήλωση της η υπεύθυνη του Εργαστηρίου της ΦΕΞ Εμη Χατζηπαναγιώτη «Το camp αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για καλοκαιρινή ανάπαυλα τόσο για τα μέλη του Εργαστηρίου μας όσο και για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το Tai Chi και το Qi Gong και δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία. Σκοπός είναι οι ανάσες μας θα ενωθούν με την θαλασσινή αύρα, το πνεύμα θα ξεκουραστεί και η ροή του Qi θα αναζωογονήσει όλο το σώμα».
 
Να σημειωθεί τέλος ότι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους πακέτου διαμονής και άσκησης αλλά και μεμονωμένων ημερών άσκησης με και χωρίς διαμονή.
 
Info
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις συνδρομές και τις δηλώσεις συμμετοχής στην υπεύθυνη του Εργαστηρίου, Έμη Χατζηπαναγιώτη (κτ. 6977 560795), τον κ. Καρακατσάνη (κτ.6972 479472) και στην Γραμματεία της ΦΕΞ, τηλ.25410 25421.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.