“Trick or ReThink?” μας «προκαλει» η νεα πρασινη αποστολη του Δημου Κομοτηνης

Ένα Samsung Galaxy A20e το έπαθλο της κλήρωσης

Το Followgreen Δήμου Κομοτηνής γιορτάζει το Halloween και μας καλεί να σκεφτούμε τον πλανήτη και την προστασία του, μειώνοντας το πλαστικό μας αποτύπωμα! Οι συμμετέχοντες του νέου διαγωνισμού θα μπουν στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy A20e 32 GB.

Να θυμίσουμε ότι κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής –Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/τή της κλήρωσης πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/τή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Η νέα πράσινη αποστολή του δήμου Κομοτηνής βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: www.followgreen.gr/komotini/Mission/Single/3075

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.