Τρεις εκπαιδευτικες δομες της πολης μας δινουν ραντεβου αιμοδοσιας

Εσπερινό Γυμνάσιο, ΣΔΕ και Δ.ΙΕΚ. θα συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 διοργανώνεται αιμοδοσία από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κομοτηνής και το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κομοτηνής. Θα λάβουν μέρος τα σχολεία της πόλης μας: Εσπερινό Γυμνάσιο, Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και Δ.ΙΕΚ.

Οι ώρες προσέλευσης στην αιμοδοσία είναι από τις 17:00 έως τις 20.30. Τόπος διεξαγωγής της αιμοδοσίας είναι το κτήριο του Εσπερινού ΕΠΑΛ, οδός Τέρμα Σισμάνογλου.

Ευχαριστίες από το Σωματείο

Παράλληλα με ευχαριστήρια μηνύματα του, το Σωματείο ευχαριστεί τον Σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης «Οι τρεις Ιεράρχες, την ΕΛΜΕ Ροδόπης και όλους προσήλθαν και έδωσαν αίμα στην αιμοδοσία της 30ης Ιανουαρίου, καθώς επίσης την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης, αλλά και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κομοτηνής.

Επίσης ευχαριστεί τον Αιματολόγο Ιατρό κ. Γεώργιο Ξανθοπουλίδη, για την ομιλία του με θέμα Ιατρική στη Ζωγραφική», την κ. Μαριάννα Ανδρεάδου, ιατρό Βιοπαθολόγο, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Γ. Ν. Κομοτηνής, Συντονίστρια Διευθύντρια της Ν.Υ.Α. και τον κ. Μπουλέντ Κιαμήλογλου, Διευθυντή του Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου του Γεν. Νοσοκομείου Κομοτηνής καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει τέλος στους χορηγούς, τη ΔΚΕΠΠΑΚ και τον Φούρνο Δαλθανάση, ο οποίος διέθεσε τη Βασιλόπιτα και τα Βασιλοπιτάκια, και τον Παρατηρητής της Θράκης για το δώρο, λεύκωμα για την πόλη της Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.