Τους αρρενες γεννηθεντες το 2006 καλει ο Δημος Κομοτηνης για τη συμπληρωση των στρατολογικων πινακων

Προθεσμία υποβολής στοιχείων έως τις 31 Μαρτίου

Να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για την κατάρτιση των Στρατολογικών πινάκων καλεί τους άρρενες γεννηθέντες το 2006 ο Δήμος Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα οι άρρενες που γεννήθηκαν το έτος 2006 και είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων:

  • Της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής του ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Δ.Ε. Κομοτηνής, Τ.Κ. Θρυλορίου, Κάλχαντα, Καρυδιάς, Πανδρόσου, Γρατινής και Κοσμίου), πρέπει να προσέλθουν οι γονείς τους (πατέρας ή μητέρα) στο γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας, για τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης των στοιχείων τους προς τους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 31-03-2022. 

Εναλλακτικά μπορούν να υποβάλουν τη δήλωση στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις αποκλειστικά μέσω των δικών τους προσωπικών e-mail, προς διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων: [email protected] και [email protected]. Για πληροφορίες τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: Δ. Οικονομίδης 25313 52495 και Γ. Φλωροκάπη  25313 52477. 

  • Tα ανωτέρω ισχύουν όμοια και για τους άρρενες που γεννήθηκαν το έτος 2006 και είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων της Δημοτικής Ενότητας ΑΙΓΕΙΡΟΥ του Δήμου Κομοτηνής (Τ.Κ. Αιγείρου, Τ.Κ. Μέσης, Τ.Κ. Νέας Καλλίστης και Τ.Κ. Φαναρίου), καθώς και της Δημοτικής Ενότητας ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ του Δήμου μας (Τ.Κ. Νέου Σιδηροχωρίου και Τ.Κ. Αγίων Θεοδώρων).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.