Τουρκια: Μαθητης Λυκειου εκτυπωσε το μυθιστορημα του με χρηματα που κερδισε εργαζομενος στο χωραφι

Στον πατέρα του δώρισε το πρώτο αντίτυπο για να του δείξει τη σημασία της ανάγνωσης

Στην περιοχή Ερτζίς του Βαν, ο 18χρονος μαθητής Λυκείου Γιουσούφ Τζεϊλάν, έγραψε το μυθιστόρημα με τίτλο «Πύρσος του Σκότους, Κυνηγοί», έκτασης 136 σελίδων στον ελεύθερο του χρόνο, το οποίο ονειρευόταν από μικρή ηλικία και εκτύπωσε το βιβλίο του με τα χρήματα που κέρδισε εργαζόμενος στο χωράφι. Ο Τζεϊλάν δώρισε το πρώτο του βιβλίο στον πατέρα του.

Για την ιστορία του βιβλίου του ο μαθητής επεσήμανε πως «είχα ως όνειρο να γράψω το δικό μου βιβλίο. Σε ένα χρόνο έγραψα ένα μυθιστόρημα με μεγάλη προσπάθεια. Για να εκδώσω το βιβλίο μου, στις ώρες που ήμουν ελεύθερος εργάστηκα στα χωράφια και έβγαλα χρήματα».

Σύμφωνα με τον Τζεϊλάν, ο πατέρας του συγκινήθηκε πολύ όταν τον δώρισε το βιβλίο. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που έδειξα στον πατέρα μου τη σημασία της ανάγνωσης. Και όταν η μητέρα μου είπε να δώσω το μυθιστόρημά μου στους λάτρεις των βιβλίων, δώρισα το βιβλίο μου σε άλλους» συμπλήρωσε.

Ο πατέρας του μαθητή, Σαήτ Τζεϊλάν, ο οποίος εργάζεται σε αρτοποιείο, δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανος που ο γιος του είχε γράψει ένα βιβλίο. «Ενθουσιάστηκα όταν ήρθε μια μέρα με ένα βιβλίο και μου ζήτησε να το διαβάσω. Του υποσχέθηκα πως από εδώ και πέρα θα διαβάζω βιβλία» σημείωσε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.