Τουρκια: Επτα νεκροι απο εκρηξη σε εστιατοριο στο Αιδινιο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών

Τον θάνατο επτά ανθρώπων και των τραυματισμό άλλων πέντε, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση προκάλεσε έκρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου σε εστιατόριο στο Αϊδίνιο της Τουρκίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνήτη του Αϊδινίου Χουσεΐν Ακσόι η έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή Ναζιλί, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε πρόβλημα από διαρροή αερίου, στην κουζίνα του διώροφου εστιατορίου.

Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις νεκροί είναι γυναίκες και τρεις παιδιά, ενώ μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα στο χώρο, πήδηξαν από τον δεύτερο όροφο του εστιατορίου για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Συλλυπητήρια του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών

Σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει βαθιά θλίψη για τη τραγωδία στο Αϊδίνιο της Τουρκίας από έκρηξη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Επίσης, εκφράζει συλλυπητήρια στις οικογένειες που πενθούν, καθώς και στο λαό και την κυβέρνηση της Τουρκίας, αλλά και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.