Τουρκια: Εκαναν πραγματικοτητα το ονειρο του μικρου αγοριου

Οι μαθητές του Κολλεγίου Μπιλγκέ του Ερζερούμ δώρισαν ποδήλατο

Οι μαθητές του Κολλεγίου Μπιλγκέ του Ερζερούμ, έκαναν πραγματικότητα το ονείρου ενός 11χρονου αγοριού, δωρίζοντας του ένα ποδήλατο. Οι μαθητές ζήτησαν από το αγόρι να ακολουθει πιστά τους κανόνες κυκλοφορίας ενώ δώρισαν το ποδήλατο, το οποίο είχαν αγοράσει με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει μεταξύ τους.

Ο Αμπδουλάχ Σαμαντζί, διευθυντής του κολλεγίου Μπιλγκέ, εξήγησε πως «διαπιστώσαμε ότι ένας μικρός φίλος μας ονειρεύεται να αποκτήσει ένα ποδήλατο. Οι μαθητές μας δήλωσαν ότι ήθελαν να κάνουν πραγματικότητα αυτό το όνειρο. Οι μαθητές μας παρέδωσαν το ποδήλατο, που το αγόρασαν με τα χρήματα που συγκέντρωσαν μεταξύ τους, στο παιδί συνοδευόμενο από τους δασκάλους τους, τόσο ως δώρο προόδου όσο και ως δώρο διακοπών. Είναι σημαντικό για εμάς τα παιδιά μας να είναι ευτυχισμένα. Χάρηκαν όσο οι μαθητές μας που αγόρασαν το ποδήλατο όσο και το αγόρι που ονειρευόταν το ποδήλατο».

Ο μικρός, ο οποίος δήλωσε ότι η οικογένεια του δεν είχε τη δυνατότητα να του αγοράσει ένα ποδήλατο επεσήμανε πως «κάθε παιδί στη γειτονιά είχε ένα ποδήλατο εκτός από μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα μοιραστώ αυτό το ποδήλατο με όποιον δεν έχει ποδήλατο σαν κι εμένα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.