Του χρονου… η ολοκληρωμενη διαδρομη πεζοδρομου στην παραλια Φαναριου

Παρόλο που οι εργασίες ξεκίνησαν με ζέση, η χρήση ολοκληρωμένου διαδρόμου μάλλον μετατίθεται για το επόμενο καλοκαίρι

Αρκετά παράπονα έχουμε δεχθεί το τελευταίο διάστημα από λουόμενους που συχνάζουν στην παραλία Φαναρίου, για τον διάδρομο του πεζόδρομου που έχει κατασκευαστεί στο χώρο, όμως έχει μείνει ημιτελής, και δυσχεραίνει για κάποιους από αυτούς την πρόσβαση στην παραλία, ενώ τα υλικά για την κατασκευή του παραμένουν σε πολλές περιπτώσεις κοντά στο δρόμο.

Κατασκευάστηκε ο διάδρομος σε σημεία κοντά σε επιχειρήσεις, για να σταματήσει μετά

Να θυμίσουμε πως ο πεζόδρομος που κατασκευάζεται παράλληλα με το δρόμο, αποτελεί μέρος του έργου που υλοποιεί η ΕΤΑΔ στην περιοχή, για τη δημιουργία του Οικοτουριστικού Πάρκου Φαναρίου.

Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται η δημιουργία πεζοδρόμου, κατά μήκος της επαρχιακής οδού, μεταξύ Ξηρολίμνης και θάλασσας, με το μήκος της διαδρομής να είναι περίπου 430 μέτρα.

Ημιτελής ακόμα ο διάδρομος σε αρκετά σημεία

Η κατασκευή του διαδρόμου λοιπόν ξεκίνησε τον Μάϊο, και στην αρχή προχώρησε κανονικά, όμως με την έλευση του καλοκαιριού, ξεκίνησαν οι δυσκολίες.

Και αυτό γιατί η κατασκευή ξεκίνησε από το κράσπεδο του πεζόδρομου, χωρίς να γίνει η «πλήρωση» εσωτερικά, κάτι το οποίο δυσχέραινε την πρόσβαση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραλία.

Κατασκευάστηκε ο διάδρομος σε σημεία κοντά σε επιχειρήσεις, για να σταματήσει μετά

Ο εργολάβος στη συγκεκριμένη περίπτωση κινήθηκε γρήγορα, ολοκληρώνοντας τον διάδρομο στα σημεία που βρίσκονται οι επιχειρήσεις, όμως ένα κομμάτι στο οποίο είχε ήδη κατασκευαστεί το κράσπεδο, δεν ολοκληρώθηκε.

Αυτό είναι που έχει δημιουργήσει και τα περισσότερα ζητήματα στους αναγνώστες μας, με τον διάδρομο να μην φαίνεται ότι θα προλάβει να ολοκληρωθεί το φετινό καλοκαίρι.

Εργασίες στο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων για λουόμενους στην παραλία

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αφορά και τις κτιριακές εγκαταστάσεις που δημιουργούνται από την άλλη πλευρά του Κάμπινγκ Φαναρίου, όπου έχουν προχωρήσει αρκετά τόσο για το κέντρο υποδοχής, όσο και για τις εγκαταστάσεις για λουόμενους στην παραλία, όπου αντικαθίσταται η παλιά τσιμεντένια κατασκευή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.