Τοποθετηθηκε το seatrac στην παραλια Ιουλια

Πέτρος Καραβέτης: «Οι παραλίες μας είναι καθ’ όλα έτοιμες να υποδεχθούν τους επισκέπτες»

Έτοιμο προς χρήση είναι το seatrac στην παραλία Ιουλία, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Κομοτηνής ολοκλήρωσαν τις εργασίες τοποθέτησής του μαζί με όλες τις συνοδευτικές υποδομές.

Ταυτόχρονα τα συνεργία του δήμου ολοκλήρωσαν τις εργασίες τοποθέτησης τουαλετών αλλαξιέρων και ομπρελών και στις λοιπές παραλίες.

«Οι παραλίες μας είναι καθ’ όλα έτοιμες να υποδεχθούν τους επισκέπτες» σημείωσε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής» ο κ. Πέτρος Καραβέτης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φαναρίου.

Ταυτόχρονα ο ίδιος σημείωσε πως έχουν γίνει ήδη οι επαφές με την τεχνική υπηρεσία του δήμου και για την τοποθέτηση του δεύτερου seatrac στην παραλία Αρωγής, τοποθέτηση που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Ενώ ένα ακόμα αναμένεται να τοποθετηθεί στην παραλία Μέσης.

Ερωτηθείς σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών επισκευής του οδικού δικτύου στον οικισμό, ο κ. Καραβέτης σημείωσε πως υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω του άστατου καιρού των ημερών, ωστόσο πλέον οι εργασίες συνεχίζονται με αρκετά γρήγορους ρυθμούς. «Καλώς εχόντων των πραγμάτων πριν τον φεστιβάλ όλοι οι δρόμοι θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως» διαβεβαίωσε ο κ. Καραβέτης.

Όσο για την τουριστική προσέλευση ο πρόεδρος της κοινότητας επεσήμανε πως αρκετοί Ρουμάνοι και Βούλγαροι επισκέπτες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους ωστόσο «δυστυχώς το τριήμερο του Αγίου πνεύματος είχαμε πολλές ακυρώσεις σε ξενοδοχεία και δωμάτια εξαιτίας της κακοκαιρίας».

«Οι επαγγελματίες ετοιμάζονται και περιμένουν καθώς δεν έχει κινηθεί και πολύ η σεζόν μέχρι τώρα λόγω του καιρού» συνέχισε ο ίδιος και εξέφρασε την ελπίδα «να στρώσει ο καιρός και να συνεχίσει ο κόσμος να έρχεται».

Τέλος, ο κ. Καραβέτης αναφέρθηκε στις προετοιμασίες για το Φεστιβάλ Φαναρίου, εκτιμώντας πως θα είναι από τα πιο «δυνατά» φεστιβάλ των τελευταίων ετών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.