Τοποθετηθηκαν οι προκατ αιθουσες διδασκαλιας στο 2ο Λυκειο

Δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» «Με αποκλειστικά δική μας πρωτοβουλία εμπλέξαμε και πιέσαμε όλους τους αρμόδιους για να βγει το αποτέλεσμα που σήμερα όλοι βλέπουμε»

Την ικανοποίηση του για την ευόδωση της προσπάθειας που κατέβαλε για την τοποθέτηση δύο προκάτ αιθουσών διδασκαλίας στο 2ο Λύκειο Κομοτηνής, εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η δημοτική παράταξη του «Σπάρτακου». Ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του εγχειρήματος «από την διοίκηση της Εκπαίδευσης μέχρι τον Δήμο μας και τις υπηρεσίες του» στην ανακοίνωσή του ο Σπάρτακος σπεύδει να διευκρινίσει πως «η τραγική αβελτηρία του δημοσίου τομέα που μας καταδυναστεύει, δεν μπορεί να αποσιωπάται επειδή σε 15 μήνες πετυχαίνουμε όσα σε μια κανονική χώρα θα χρειάζονταν …15 μέρες!». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Μία ακόμα προσπάθεια του Σπάρτακου να προσφέρει υπηρεσίες στην πόλη και τους δημότες ευοδώθηκε, με την εγκατάσταση των δύο προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας στο 2ο Λύκειο Κομοτηνής – έπονται άλλες δύο σε δημόσια Γυμνάσια της πόλης. Η προσπάθεια άρχισε πριν 15 μήνες (!) όταν πληροφορηθήκαμε πως το πρόβλημα χώρου στο μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο θα λυνόταν με δύο αίθουσες προκάτ από τις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ). Τότε κινηθήκαμε προς πάσα κατεύθυνση, τοπικά και κεντρικά, για να πετύχουμε το ίδιο και για κάποιες χρόνιες ανάγκες δημόσιων σχολείων, παρά τις Κασσάνδρες που προέβλεπαν μηδενικό αποτέλεσμα. Με αποκλειστικά δική μας πρωτοβουλία, με παρεμβάσεις σε κάθε υπηρεσιακό επίπεδο και χρονικό στάδιο, με άπειρες τηλεφωνικές και δια ζώσης οχλήσεις εμπλέξαμε και πιέσαμε όλους τους αρμόδιους για να βγει το αποτέλεσμα που σήμερα όλοι βλέπουμε. Μάλιστα οι αίθουσες στο μειονοτικό σχολείο, που είχε προηγηθεί χρονικά, ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί, αφού χωρίς πίεση το σύστημα «δουλεύει» με τον δικό του ρυθμό…
 
Το κωμικοτραγικό είναι πως οι αίθουσες για τις οποίες παρακαλούσαμε στην Αθήνα βρίσκονταν δίπλα μας και κανείς δεν το ήξερε! Δεν είναι βέβαια σήμερα η στιγμή για γκρίνιες, είναι ίσως πιο πρέπον να ευχαριστήσουμε καθέναν που συνέβαλε στο τελικό αποτέλεσμα, από την διοίκηση της Εκπαίδευσης μέχρι τον Δήμο μας και τις υπηρεσίες του. Όμως αυτή η τραγική αβελτηρία του δημοσίου τομέα που μας καταδυναστεύει, δεν μπορεί να αποσιωπάται επειδή σε 15 μήνες πετυχαίνουμε όσα σε μια κανονική χώρα θα χρειάζονταν …15 μέρες!»
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.