Τοπικο Συμβουλιο Αγιων Θεοδωρων: «Ζητησαμε επανειλημμενα την απομακρυνση των μπαζων»

«Ενημερώσαμε την δημοτική αρχή ώστε να επιληφθεί του θέματος»

Τις ενέργειες που ακολούθησε για την απομάκρυνση των μπάζων από χορτολιβαδική έκταση στα πέριξ των Αγίων Θεοδώρων επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για την καταγγελία συντοπίτη μας κτηνοτρόφου.

Συγκεκριμένα το Τοπικό Συμβούλιο διευκρινίζει πως «όσο το έργο του νέου δικτύου ύδρευσης βρισκόταν σε εξέλιξη, λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι η εναπόθεση των μπαζών ήταν προσωρινή, ωστόσο μετά το πέρας του έργου τα συγκεκριμένα μπάζα δεν απομακρύνθηκαν, ως οφείλαμε ενημερώσαμε την δημοτική αρχή ώστε να επιληφθεί του θέματος». Μάλιστα  συμπληρώνει πως δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά «δεδομένου του μεγάλου διαστήματος που μεσολάβησε το Συμβούλιο επανήλθε και με την υπ αριθ. 4/2022 απόφαση της 08/12/2022 συνεδρίασης η οποία και κοινοποιήθηκε τόσο στο Δήμο όσο και στη ΔΕΥΑΚ απαίτησε την άμεση απομάκρυνση των μπαζών όπως αυτή προβλέπεται από τους όρους ανάθεσης του έργου».

«Η Κοινότητα και το Συμβούλιο συνολικά φροντίζει να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη δημοτική αρχή και να μεταφέρει τα προβλήματα του οικισμού και να πιέζει για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση» τονίζεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.