Τον διακεκριμενο ισπανο Περιοδοντολογο Dr. Antonio Liñares υποδεχεται το ITI Study Club ΑΜΘ

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη

Με σκοπό την πληρέστερη επιστημονική ενημέρωση των συμμετεχόντων για την «αιχμή» των εξελίξεων στο κομμάτι της Περιοδοντολογίας το ITI Study Club Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνει συνέχεια στη σειρά επιστημονικών διαλέξεων που πραγματοποιεί με φιλοξενούμενους, διακεκριμένους παγκοσμίως, επιστήμονες.
 
Αυτή τη φορά το ITI Study Club Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα υποδεχθεί τον ανερχόμενο Ισπανό Περιοδοντολόγο Dr. Antonio Liñares από τη Γαλικία (La Corua) στην Αλεξανδρούπολη, στο AstirEgnatia Hotel, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 πμ.
 

Ο καλεσμένος Dr. Antonio Liñares, διακεκριμένος και βραβευμένος Περιοδοντολόγος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα μιλήσει στους συμμετέχοντες για την διαχείριση και αποκατάσταση των περιεμφυτευματικών και περιοδοντικών ιστών, με παρουσίαση κλινικών περιστατικών τόσο από τα βρετανικά Πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται (Eastman κλπ) όσο και του ιδιωτικού ιατρείου του που διατηρεί με εξαιρετική επιτυχία στη La Corua, της Ισπανίας. 

Σοφία Τσιαλίκη «Διαρκής η προσπάθεια μας να κρατήσουμε το οδοντιατρικό δυναμικό της ΑΜΘ άρτια κατατοπισμένο και έγκαιρα ενημερωμένο επιστημονικώς» 

Σε δηλώσεις της στον «ΠτΘ» για τη διοργάνωση, η Director του ΙΤΙ Study Club κ. Σοφία Τσιαλίκη σημείωσε σχετικά πως «τόσο η τεχνογνωσία στο αντικείμενο μας, όσο και η διαρκής ενημέρωση πάνω σ’ αυτό, καθιστούν την προαναφερθείσα παρουσίαση up- to- dated και πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής μας και όχι μόνο, σε μια διαρκή προσπάθεια μας να κρατήσουμε το οδοντιατρικό δυναμικό της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης άρτια κατατοπισμένο και έγκαιρα ενημερωμένο επιστημονικώς σχετικά με τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.