Το TEDxAlexandroupolis ηρθε για να μεινει!

Μετά από ένα χρόνο συνεχούς δράσης το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η αυλαία για το TEDxAlexandroupolis έπεσε και οι μνήμες του θα είναι νωπές για πολύ καιρό σε όσους το βίωσαν από κοντά.
 
Το TEDxAlexandroupolis, όπως ήταν αναμενόμενο δίδαξε, συγκίνησε, συνάρπασε και ουσιαστικά γέννησε μια ακόμη θερμή και πολυπληθή κοινότητα TEDxers στο ανατολικότερο άκρο της Ευρώπης.
 
Οι τυχεροί, οι οποίοι απόλαυσαν το TEDxAlexandroupolis αποκόμισαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, πολύτιμες εμπειρίες και διαφορετικές οπτικές αναφορικά με τον δρόμο που οδηγεί, μεταξύ άλλων, στην επιτυχία, την αναγνώριση και την δημιουργικότητα, αρχές και ιδανικά που το TEDx πρεσβεύει και ενθαρρύνει σθεναρά ανά τον κόσμο.
 
Το στοίχημα του TEDxAlexandroupolis να ταράξει τα νερά της τοπικής πραγματικότητας κατά γενική ομολογία κερδήθηκε, καθώς η αίθουσα που έλαβε χώρα η διοργάνωση ασφυκτιούσε από τον κόσμο θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα για το εγγύς μέλλον.
 
Οι ομιλίες ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και διδακτικές αποσπώντας την προσοχή του κοινού, το οποίο «ρούφηξε» την κάθε λέξη, ενώ και τα παράλληλα events κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα και αποτέλεσαν μια αναγκαία παρένθεση από το σκέλος των ομιλιών.
 
Μεγάλο μερίδιο της συνολικής επιτυχίας ανήκει στους εθελοντές, οι οποίοι με μεράκι, όρεξη και φιλότιμο έθεσαν εαυτώ στις ανάγκες της οργανωτικής ομάδας βοηθώντας αποφασιστικά σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης.
 
Το σίγουρο είναι ότι το TEDxAlexandroupolis ήρθε για να μείνει και ήδη όλοι όσοι συνετέλεσαν για να γίνει πραγματικότητα – οργανωτική ομάδα, εθελοντές, χορηγοί και θεατές – μετράνε αντίστροφα για την επόμενη διοργάνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.