Το πρωτο δεκαημερο του Οκτωβριου το Φεστιβαλ Υποδοχης Φοιτητων στην Κομοτηνη

Επαφές με φορείς της πόλης από την Αντιδημαρχία Τουρισμού με σκοπό να συγκεντρωθούν προτάσεις

Φεστιβάλ Υποδοχής Φοιτητών θα διοργανώσει ο Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με διάφορους φορείς της πόλης, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, με την διοργάνωση να έχει αναλάβει η Αντιδημαρχία Τουρισμού.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ακόμα διαμορφώνεται, για αυτό και η αντιδημαρχία έχει έρθει σε επαφή με όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με εκδηλώσεις, με μία δομή να είναι αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής, που θα προτείνει δράσεις για να ενταχθούν στο πλαίσιο του.

Στόχος της δράσης, τονίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, είναι η εξωστρέφεια του Δήμου στο τουριστικό κομμάτι, και η περίοδος αυτή επιλέχθηκε γιατί είναι η περίοδος που έρχονται οι νέοι φοιτητές μαζί με τους γονείς τους στην πόλη, αλλά και επιστρέφουν οι υπόλοιποι φοιτητές, και θα δοθεί χώρος για όλους τους φορείς και τους συλλόγους για να δείξουν το έργο τους.

Για αυτό και στο Συμβούλιο θα δημιουργηθεί μια οργανωτική επιτροπή, στην οποία θα δηλώσουν ενδιαφέρον όσοι επιθυμούν, για να ξεκαθαρίσουν τις προτάσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει αποφασιστεί ότι το welcome party που θέλουν να διοργανώσουν τα μέλη του για να «συστήσουν» το Συμβούλιο στους νέους της πόλης, θα μετατεθεί και αυτό σε αυτή την περίοδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.