Το προγραμμα των δειγματοληπτικων ελεγχων στην Κομοτηνη για την επομενη εβδομαδα

Συνεχίζονται τα rapid test και τον Οκτώβριο

Συνεχίζονται και τον Οκτώβριο οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον Δήμο Κομοτηνής, Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα γίνουν έλεγχοι στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οδός Υψηλάντου & Συμεωνίδη τις ώρες 09:00 με 14:00.

Από τη Δευτέρα 4 μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου θα γίνονται έλεγχοι:

  • Στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας τις ώρες 10:00 με 15:00.

Από τη Δευτέρα 4 μέχρι την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου θα γίνονται έλεγχοι:

  • Στο ισόγειο του Δημοτικού Κτιρίου της Οδού Βενιζέλου 51 τις ώρες 09:00 με 14:00.

Όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε rapidtest προσέρχονται τηρώντας τις αποστάσεις, γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ.

Όσοι έχουν εμβολιαστεί επισκέπτονται το gov.gr και μεταβαίνουν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19», ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί δεν δίνεται πλέον η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας με απόφαση του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.