Το προγραμμα των Χαιρετισμων στους Ναους της Μητροπολης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Και ομιλίες από ιερείς κάθε Κυριακή των Νηστειών στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας

Το πρόγραμμα των χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο που θα τελούνται στους Ιερούς Ναούς της εκκλησιαστικής επαρχίας της γνωστοποίησε η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Σύμφωνα με αυτό,  σε όλους τους Ναούς της πόλης μας κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο Ακολουθίες των Χαιρετισμών με ώρα έναρξης 17.00 η πρώτη και 19.00 η δεύτερη.  Επίσης οι ακολουθίες των Χαιρετισμών θα τελούνται κάθε Παρασκευή στην Ιερά Μονή Παναγιάς Φανερωμένης Βαθυρρύακος ώρα 17.00, στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόμου ώρα 17.00, στην Ιερά Μονή Οσίου Μάξιμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους ώρα 16.00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής ώρα 17.00 και στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Κομοτηνής ώρα 17.00.

Ομιλίες κατά τη διάρκεια των Κατανυκτικών Εσπερινών

Παράλληλα, για την κατάλληλη προετοιμασία των πιστών την περίοδο της νηστείας κληρικοί της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κατά τη διάρκεια των Κατανυκτικών Εσπερινών που θα τελούνται τα απογεύματα των Κυριακών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιούν κατάλληλες ομιλίες.

Συγκεκριμένα την Α΄ Κυριακή των Νηστειών στις 21 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Σοφός, την Β΄ Κυριακή των Νηστειών στις 28 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος Θεοδωρίδης, την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών στις 4 Απριλίου ομιλητής θα είναι ο Αρχιμανδρίτης Οικουμένιος Μαρκόπουλος, την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών στις 11 Απριλίου, ομιλητής θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Παπαβέργος και τέλος την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών στις 18 Απριλίου ομιλητής θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Κολιούσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.