Το προγραμμα της επισκεψης του Αρχιεπισκοπου Αμερικης στη Ροδοπη

Στις 2 και 3 Μαρτίου ο Ελπιδοφόρος σε Κομοτηνή και Μαρώνεια

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στην περιοχή μας έκανε γνωστό η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Να θυμίσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα φθάσει στην περιοχή μας, με αφορμή την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ και την ονοματοδοσία της πλατείας της Μαρώνειας σε πλατεία «Αρχιεπισκόπου Αμερικής Μιχαήλ» στη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αμερικής κυρού Μιχαήλ Κωνσταντινίδη, που ήταν από τη Μαρώνεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στη Ροδόπη έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022:

  • Ώρα 17.00: Δοξολογία για την υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.
  • Ώρα 19.30: Ανακήρυξη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022:

  • Ώρα 12.00: Ονοματοδοσία της κεντρικής πλατείας της Μαρώνειας σε πλατεία «Αρχιεπισκόπου Αμερικής Μιχαήλ» προς τιμήν και μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αμερικής κυρού Μιχαήλ του Κωνσταντινίδη, του Μαρωνείτου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.