Το πνευμα των Χριστουγεννων εφτασε στο φροντιστηριο 2001 Οροσημο! (+Gallery)

Προσφορά για την αγορά ενός αθλητικού αναπηρικού αμαξιδίου του μπάσκετ από το σύλλογο Ηρόδικο και ενός laptop στο Σύλλογο Αιμοδοτών Ροδόπης

Την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο ανέδειξαν οι μαθητές και οι καθηγητές του φροντιστηρίου 2001 Ορόσημο την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής τους.
 
Όλο το προηγούμενο διάστημα, συγκέντρωσαν χρήματα και χιλιάδες καπάκια για την αγορά ενός αθλητικού αναπηρικού αμαξιδίου του μπάσκετ στο σύλλογο Ηρόδικο, τα οποία παρέδωσε ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου κ. Σάκης Λιπορδέζης, ενώ κατά τη διάρκεια της γιορτής παραδόθηκε στο σύλλογο αιμοδοτών ένα λάπτοτ, το οποίο θα βοηθήσει στις παρουσιάσεις που πραγματοποιεί σε σχολεία, αναδεικνύοντας το σπουδαίο ρόλο της αιμοδοσίας στην κοινωνία.
 

Των προσφορών ακολούθησε ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με την ορχήστρα του φροντιστηρίου για την διασκέδαση των μαθητών, ενώ παράλληλα λειτουργούσαν τρεις αίθουσες ψυχαγωγίας με θεματικές ενότητες.
 
Έτσι υπήρχε δωμάτιο απόδρασης στην αίθουσα Ν.Λυγερός (αναγνωστήριο), Παιχνίδια ευφυΐας Μαθηματικών, καθώς και Παιχνίδια Λέξεων όπως Scrabble, Κυβόλεξο, Κρεμάλα και άλλα.
 
Στο τέλος της γιορτής έγινε η κλήρωση για τρία δώρα, ένα κινητό Xiaomi redmi 4x 4G 32 GB (snapdragon) dual sim black eu, μια δωροεπιταγή 50 ευρώ από τα public και ένα Xiaomi Mi power bank 2 10000 mAh

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.