Το Περιφερειακο Κεντρο Εκπαιδευτικου Σχεδιασμου της ΑΜΘ παει… Αιγειρο

Θα στεγαστεί στον 1ο όροφο του πρώην Δημοτικού Καταστήματος Αιγείρου

Στην Περιφερειακή Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα παραχωρηθεί για τη στέγαση των υπηρεσιών της νέας δομής εκπαίδευσης «Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.)» στον 1οόροφο του πρώην ΔημοτικούΚαταστήματος Αιγείρου.
 
Η δομή θα στεγάσει σε τριάντα επτά συντονιστές εκπαιδευτικού έργου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
 
Στο κτίριο σήμερα λειτουργούν υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής και συγκεκριμένα το ΚΕΠ και το γραφείο του Προέδρου του οικισμού Αιγείρου στο υπερυψωμένο ισόγειο, το Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, το γραφείο Προϊσταμένου ΚΕΠ στον 1ο όροφο.
 
Έτσι το Τοπικό Συμβούλιο Αιγείρου συμφώνησε στην παραχώρηση του 1ου ορόφου του δημοτικού ακινήτου «Πρώην Δημοτικό Κατάστημα Αιγείρου» για τη στέγαση της νέας δομής εκπαίδευσης«Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού», για το οποίο θα χρειαστεί μετακίνηση των άλλων υπηρεσιών, εκτός από ένα γραφείο του 1ου ορόφου που ήδη έχει παραχωρηθεί στα Γενικά Αρχεία του Κράτους.
 
Επίσης ζήτησε και τη διατήρηση του δικαιώματος της χρησιμοποίησης του κτιρίου οποτεδήποτε υπάρξει ανάγκη από τον Δήμο Κομοτηνής, κάτι που έγινε δεκτό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.