Το παραρτημα Ροδοπης της ΕΜΕ για τον θανατο του Αθανασιου Λιπορδεζη

Ο Αθανάσιος Λιπορδέζης διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του παραρτήματος Ροδόπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Αθανασίου Λιπορδέζη εξέδωσε το παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, της οποίας ο ίδιος διετέλεσε επί πολλά έτη πρόεδρος.

Η Δ.Ε. και τα μέλη του παραρτήματος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του, κάνοντας αναφορά και σε μια σειρά δράσεων της πορείας του ως πρόεδρος αλλά και μέλος του παραρτήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εκπροσωπώντας τα μέλη του, εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την απώλεια του Αθανάσιου (Σάκη) Λιπορδέζη, πρώην προέδρου του παραρτήματος μας και εξέχον μέλος την ελληνικής μαθηματικής κοινότητας.

Ο Σάκης Λιπορδέζης διετέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος του παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και κατά τη διάρκεια της θητείας του ανέλαβε τη διοργάνωση του 19ου πανελλήνιου συνεδρίου μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Συμμετείχε σε πάνω από 50 διεθνή συνέδρια μαθηματικών με παρουσιάσεις εργασιών ή ως μέλος οργανωτικής επιτροπής, καθώς και σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Εκ μέρους της Δ.Ε. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους  οικείους του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.