Το νεο Διοικητικο Συμβουλιο της ELSA Greece αναδειχθηκε στην Κομοτηνη

Στο πλαίσιο της Εθνικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου που έλαβε χώρα το τριήμερο 4 με 6 Μαΐου

Η Κομοτηνή επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της 43ης Εθνικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου ELSA που έλαβε χώρα το τριήμερο 4 με 6 Μαΐου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου «Γ. Παυλίδης», με την συμμετοχή των ELSA Κομοτηνής, ELSA Θεσσαλονίκης, ELSA Αθήνας αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της ELSA Greece.

Η φετινή Εθνική Γενική Συνέλευση διοργανώθηκε από την ELSA Greece σε συνεργασία αυτή την φορά με την τοπική οργάνωση της Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ELSA Greece, που θα αναλάβει καθήκοντα το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Τις εργασίες της Συνέλευσης άνοιξε η Πρόεδρος της ELSA Κομοτηνής κ. Αλίκη Παπαδοπούλου η οποία έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, για να υπογραμμίσει πως «κύριο μέλημα του Γενικού Συμβουλίου είναι αφενός να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα βελτιώσουν το μέλλον του Σωματείου τόσο σε διοικητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο κι αφετέρου μέσω των workshops τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη της ELSA να έρθουν κοντά, να επικοινωνήσουν, να αλλάξουν ιδέες και να αποκομίσουν έτσι μια δυνατή εμπειρία».
 

«Ήταν τρεις γεμάτες μέρες που επιβεβαίωσαν το πόσο αξίζει να επενδύουμε τον χρόνο μας στην ELSA» τόνισε γεμάτη ενθουσιασμό η κ. Βασιλική Μήτση, ειδικός συνεργάτης στο Τομέα του marketing της Elsa Αθηνών και τριτοετής φοιτήτρια Νομικής ΔΠΘ, γεγονός που επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά της και η Αντιπρόεδρος Σεμιναρίων και Συνεδρίων της ELSA Greece κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου. «Ήταν ίσως το καλύτερο NCM στο οποίο έχω παρευρεθεί» υπογράμμισε η ίδια χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για μία άψογη οργανωμένη διοργάνωση, με διαδικασίες που κύλησαν πολύ ευχάριστα και χωρίς κανένα κόλλημα και δημιούργησαν μία παρέα σε εξαιρετικό κλίμα.
 

«Με τα NCM και την ενασχόληση με την ELSA γενικότερα, δεν αναλώνουμε τον χρόνο μας, αλλά τον επενδύουμε κάπου που αξίζει πραγματικά» ανέφερε η ίδια, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι διοργανώσεις  αποτελούν την καλύτερη απάντηση και για τα νεότερα μέλη του Σωματείου που θέλουν να ασχοληθούν ενεργότερα με την «οικογένεια» της ELSA. 

Στάθης Παστέλης «Η “οικογένεια” της ELSA αποτελεί αφορμή για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιηγήσεις στο νομικό κόσμο»

Τη δική του μοναδική εμπειρία θέλησε επίσης να μοιραστεί στον «ΠτΘ» και ο κ.Στάθης Παστέλης, πρωτοετής φοιτητής Νομικής ΔΠΘ και οικονομικά ενεργό μέλος της ELSA Κομοτηνής, για τον οποίο η συγκεκριμένη ήταν και η πρώτη του «εισαγωγική εμπειρία» στα τεκταινόμενα του Σωματείου.

«Ως απλό μέλος της ELSA Κομοτηνή, έχοντας βέβαια την εμπειρία προηγούμενων εκδηλώσεων από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς, και νεοεισερχόμενος στον τομέα της Νομικής επιστήμης  γρήγορα αντιλήφθηκα πως  η “οικογένεια” της ELSA αποτελεί αφορμή για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιηγήσεις στο νομικό κόσμο, έναν κόσμο που δεν περιορίζεται στις θέσεις ενός αμφιθεάτρου αλλά διευρύνεται όλο και περισσότερο σε διεθνές επίπεδο, από χώρα σε χώρα και από νομικό σύστημα σε νομικό σύστημα» τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ELSA Greece

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ELSA Greece αποτέλεσαν και το δεύτερο σκέλος του NCM, που έλαβε χώρα την Κυριακή 6 Μαΐου. Δικαίωμα ψήφου είχαν αποκλειστικά τα μέλη όλων των Διοικητικών Συμβουλίων, οι ψήφοι των οποίων ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει ως εξής:

  • Διομήδης Αφεντούλης – Πρόεδρος
  • Αθανάσιος Τραγιάννης – Γενικός Γραμματέας
  • Μαριάνθη Κουτρή – Ταμίας
  • Νικολίνα Πριοβόλου – Αντιπρόεδρος Marketing
  • Στυλιανός Βούκουνας –Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων
  • Σοφία Συρογιάννη – Αντιπρόεδρος Σεμιναρίων και Συνεδρίων
  • Παναγιώτης Πρινιωτάκης – Ελεγκτική Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου για τη θητεία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.