Το νεο Δ.Σ. του Δικηγορικου Συλλογου Ροδοπης

Αγαθονίκη Παυλίδου, Σοφία Μιχαλιτσούδη και Μαρία Γκαμπράνη «συμπληρώνουν» το προεδρείο υπό τον Δημήτρη Ερελιάδη

Την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης, μετά και τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στις 28 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, όπως προέκυψε από την συνεδρίαση της 7ης Ιανουαρίου του 2022 έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ερελιάδης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Παυλίδου Αγαθονίκη

Γεν. Γραμματέας: Μιχαλιτσούδη Σοφία

Ταμίας: Γκαμπράνη Μαρία

Μέλη:

  1. Βοϊτσίδου Ειρήνη
  2. Αποστολίδου Άννα
  3. Καρδίμη Βασιλική
  4. Λιβεριάδου Ελένη
  5. Ρίζου Ξανθίππη
  6. Νεστορίδης Άγγελος
  7. Πάπατζη Πολυχρονία

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2025.

Δημήτρης Ερελιάδης

«Γνώμονας και γενική αρχή όλων μια σωστότερη απονομή δικαιοσύνης που θα συνάδει με την κοινωνία και τα δεδομένα της εποχής»

Μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Ερελιάδης συνεχάρη τα μέλη που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για αξιόλογους συναδέλφους γεγονός για το οποίο άλλωστε «τιμήθηκαν κατά τις εκλογές και από τους συναδέλφους μας». «Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά, με γνώμονα και γενική αρχή όλων την προσπάθεια για το καλό του Δικηγορικού Συλλόγου, των μελών μας και μια σωστότερη απονομή δικαιοσύνης που θα συνάδει με την κοινωνία και τα δεδομένα της εποχής». 

Ο κ. Ερελιάδης ευχήθηκε στο Δ.Σ. καλή επιτυχία τονίζοντας πως στην επόμενη συνεδρίαση θα τεθούν επί τάπητος οι προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος. 

«Προσωπικά έχω ήδη καταγράψει τις προτεραιότητες και τα ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν το επόμενο διάστημα και ζήτημα το ίδιο και από τους συναδέλφους του Δ.Σ. Στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου όλα αυτά θα κατατεθούν και θα συζητηθούν ώστε να προγραμματίσουμε τις ενέργειες μας και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για τα ανοιχτά για τον κλάδο και την κοινωνία ζητήματα» κατέληξε. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.