«Το μεγαλυτερο οπλο των ανθρωπων ειναι η γνωση»

Το μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή ΑΜ-Θ Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το δικό του μήνυμα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έστειλε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ κ. Παναγιώτης Κεραμάρης προς όλους τους μαθητές της περιφέρειας. Τονίζοντας πως «το μεγαλύτερο όπλο των ανθρώπων είναι η γνώση¨ο κ. Κεραμάρης κάλεσε τους μαθητές να την κατακτήσουν κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων, υποσχόμενος παράλληλα πως οι ενέργειες και οι αποφάσεις του θα έχουν πάντα στόχο το συμφέρον των μαθητών. 

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κεραμάρη έχει ως ακολούθως:

«Αγαπητά μου παιδιά,
 
μαθήτριες και μαθητές των σχολικών μονάδων Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης. Το ταξίδι ξεκινά και φέτος. Οι ευχές μου, για καλή, δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά, είναι αυτονόητο πως θα σας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της.
Πώς όμως μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ευχές; Χρειάζεται από την πλευρά σας αλλά και από την πλευρά των δασκάλων σας θέληση, υπομονή, προσπάθεια και μελέτη για να επιτευχθούν οι στόχοι μας.
 
Το μεγαλύτερο όπλο των ανθρώπων είναι η γνώση. Εκμεταλλευθείτε τα σχολικά χρόνια για να την κατακτήσετε. Η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ. Παράλληλα δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, για να κάνετε αυτό το ταξίδι πιο όμορφο, πιο δημιουργικό, πιο ευχάριστο.
 
Από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, υπόσχομαι πως οι ενέργειες μου και οι αποφάσεις μου θα έχουν πάντα στόχο το συμφέρον των μαθητών.
Με τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη και επιτυχίες.»
Συνάντηση Αχμέτ Ιλχάν και Άγγελου Μαστραγγελή με τον Παναγιώτη Κεραμάρη
 
Δοθείσης ευκαιρίας αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Κεραμάρη, με τους υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος «Το Ποτάμι» στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης κ. Αχμέτ Ιλχάν και κ. Άγγελο Μαστραγγελή. Κατά τη διάρκειά της, τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων του χώρου ευθύνης του, ενόψει της έναρξης των μαθημάτων του σχολικού έτους 2015 – 2016. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.