Το La Corte επιστρεφει με ιταλικο ταπεραμεντο

Ο σεφ Νίκος Κεσσούρης μαγειρεύει για όλους εμάς και υπόσχεται “Trip to Italy”

Το Καλοκαίρι έφτασε και μετά από έναν άκρως επιτυχημένο Χειμώνα στο Away The New Era, το απόλυτο Καλοκαιρινό στέκι της Κομοτηνής που συνδυάζει την πολυτέλεια με την εκλεκτή ψυχαγωγία, Το La Corte, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του.

Σήμα – κατατεθέν της Καλοκαιρινής διασκέδασης της πόλης, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έως και σήμερα το La Corte διακρίνεται τόσο για την φίνα αισθητική του, σε επίπεδο design και service.

Με πλήρως ανανεωμένο μενού κοκτέιλ αλλά και φαγητού, που χαρακτηρίζονται αμφότερα από εκλεκτές γεύσεις, συνεχίζει και την «παράδοση» των θεματικών γευστικών του βραδιών, με καλεσμένους καταξιωμένους σεφ που έρχονται στην πόλη μας αποκλειστικά για την κουζίνα του La Corte.

ΣήμεραΤετάρτη, 25 Μαΐου, το La Corte υποδέχεται τον δημοφιλή σεφ Νίκο Κεσσούρη από κοινού με τον οποίο θα «ταξιδέψει» κάθε έναν και κάθε μία από εμάς στην γειτονική Ιταλία.

Εξού και το όνομα της βραδιάς “Trip to Italy”, υπόσχεται να μας φέρει αρώματα και γεύσεις με ιταλικό… ταπεραμέντο, που δεν σταματούν στο φαγητό καθώς ο σεφ ς ο σεφ de bar Νικόλας Κάπα προτείνει ειδικά για την βραδιά δύο κοκτέιλ αξιοποιώντας το πλέον αγαπημένο ιταλικό ποτό, το Campari.

Το μενού περιλαμβάνει

  • Σαλάτα caprese: Τοματίνια,Βασιλικός, Βουβαλίσια Μοτσαρέλα, Πέστο βασιλικού
  • Λιγκουίνι χειροποίητο, Πέστο βασιλικού, Τοματινια, Παρμεζάνα, Κοτόπουλο
  • Νιόκι πατάτας, Κρεμα παρμεζάνας, Τσιπς Προσούτο, Φουντούκι, Ψαρονέφρι Carbonara Σπαγγέτι: Αυγό, Παρμεζάνα, Γκουαντσάλε
  • Ριζότο γαρίδας: Φρέσκιες γαρίδες, Τοματίνια, Κομφί, Βασιλικός
  • Μοσχαρίσια ταλιάτα 250 γρ, Πουρέ, Καρότο, Σαλτσα μοσχάρι
  • Γλυκό Τιραμισού: Μασκαρπονε, κακάο, άρωμα καφέ

Συνδυάστε τα με:

  • Disaronno Queen Disaronno Rose Basil Lime
  • Torino Aperol Campari infused with strawberry Hibiscus Prosecco

Βuon appetitο!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.