Το «Κουπι» και η «Riverland» μας φερνουν σε επαφη με το καγιακ

Ημέρα γνωριμίας στις Καγκέλες το Σάββατο 7 Ιουλίου

Το «ΚΟΥΠΙ» water sports σε συνεργασία με την πολύπειρη εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων «RIVERLAND» (www.riverland.gr) διοργανώνει μια πρωτόγνωρη εκδήλωση για την περιοχή της Ροδόπης με τίτλο «Hμέρα καγιάκ (kayak)».
 
Στη εκδήλωση θα δοθεί μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες να δουν από κοντά πολλούς και διαφορετικούς τύπους καγιάκ (sit-in, sit-on top, touring, racing,river κτλ) που διαθέτουν στο στόλο τους η «RIVERLAND» και το «ΚΟΥΠΙ» ενώ θα παρέχονται πληροφορίες τόσο για τον εξοπλισμό όσο και το άθλημα του kayaking από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της «RIVERLAND».
 

Επίσης θα πραγματοποιηθούν θαλάσσιες βόλτες όπου ο κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να κωπηλατήσει σε καγιάκ της επιλογής του και φυσικά με τη συνοδεία και τις οδηγίες των πιστοποιημένων οδηγών της «RIVERLAND».
 
Οι επιλογές των διαδρομών είναι: 

  1. Από σημείο εκκίνησης «ΚΟΥΠΙ» έως το λιμάνι του Αγ. Χαραλάμπου και επιστροφή  (συνολική απόσταση  1,5 ναυτικά μίλα – διάρκεια 1 ώρα)
  2. Από σημείο εκκίνησης «ΚΟΥΠΙ» έως παραλία Μαρμαρίτσα και επιστροφή  (7 ναυτικά μίλια – διάρκεια 2,5 ώρες)

 
Οι ώρες εκκίνησης είναι: 1η 12:00, 2η 15:00 και 3η 17:00. (Οι ώρες εκκίνησης θα οριστικοποιηθούν έπειτα από τις δηλώσεις συμμετοχής και θα ανακοινωθούν στο group του facebook: WatersportsKoupi / ΚΟΥΠΙ). Ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση θα είναι ιδανικός για kayaking ειδικά για αρχαρίους καθώς αναμένεται να είναι αίθριος με νοτιοδυτικούς ανέμους εντάσεως 2 μποφόρ και χαμηλό κυματισμό.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου (από τις 12:00 έως τις 19:00) στην παραλία «Καγκέλες» -Μαρώνειας, στο σημείο εκκίνησης της επιχείρησης θαλασσίων σπορ «ΚΟΥΠΙ». Η συμμετοχή στην εκδήλωση παρουσίασης είναι δωρεάν ενώ για την συμμετοχή στις θαλάσσιες βόλτες το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ κατά άτομο για την διαδρομή προς το λιμάνι του Αγ. Χαραλάμπου και 10 ευρώ για τη διαδρομή προς την παραλία Μαρμαρίτσας. Δίνεται έκπτωση 20% για οικογένειες, ανέργους, φοιτητές ή οργανωμένα group και η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.
 
Info
Δήλωση συμμετοχής για τις θαλάσσιες βόλτες γίνεται με αποστολή μηνύματος είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε στο messenger fb: WatersportsKουpi / ΚΟΥΠΙ με τα στοιχεία του συμμετέχοντα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και ηλικία) καθώς και τη διαδρομή που επιθυμεί να κάνει σε μια από τις επιλεγμένες ώρες εκκίνησης. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6978170020.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.