Το Free Market Roadshow ερχεται στην Κομοτηνη

Από τον οργανισμό Youth Business Network σε συνεργασία με το ινστιτούτο Αυστριακών Οικονομικών

O οργανισμός για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας Youth  Business Network με βασικό σκοπό την καλλιέργεια κουλτούρας στους   νέους δημιουργίας θέσεων εργασίας αντί για αναζήτησης , έχοντας στο  ενεργητικό του πληθώρα διακεκριμένων διεθνώς συνεδρίων όπως το Restart  Balkans και το Greek Economy Forum , συνεργάζεται αυτή τη φορά με το ινστιτούτο  Αυστριακών Οικονομικών για την διοργάνωση του Free Market Roadshow, που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 23 Μαΐου.
 
Η επιλογή της πόλης μας σύμφωνα με τα στελέχη του Youth  Business Network δεν ήταν τυχαία καθώς στην πόλη μας ξεκίνησε η δραστηριοποίηση του οργανισμού, ενώ προσφέρει παράλληλα την δυνατότητα συνεργασίας με το ακαδημαϊκό  περιβάλλον και συγκεκριμένα το ΔΠΘ έτσι ώστε να δημιουργήσουν έναν επιχειρηματικό κόμβο που συνδέει Ευρώπη και Ασία.
 
Το Free Market Road Show είναι μια προσπάθεια να έρθουν οι ιδέες της ελευθερίας στην οικονομία και στην αγορά στις πόλεις της Ευρώπης.  Διοργανώνεται από το Austrian Economics Centre το αυστριακό think tank  που προωθεί την ελεύθερη οικονομία και την μελέτη της Αυστριακής  Σχολής των Οικονομικών.
 
Αυτή τη χρονιά θα επισκεφτεί πάνω από 35 πόλεις με κεντρικό θέμα την Ανάπτυξη.
 
Στην Κομοτηνή η εκδήλωση θα διενεργηθεί στην αντιπεριφέρεια Ροδόπης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ,  στις 23 Μαΐου  και ώρα 11 :30 και θα γίνει στα αγγλικά.

Τα πάνελ θα είναι:

1) Entrepreneurship in Times of Crisis
Ομιλητές: Deidre McCloskey, Ben Powell , Peter Jungen
Συντονιστής : Νίκος Κωστόπουλος

2) Growth & Currency: The Role of the Euro
Ομιλητές: John Fund, John Charalambakis,
Συντονιστής: Μανώλης Βαμβουνάκης

3) Ανάπτυξη σε περιφερειακό επίπεδο στην Ελλάδα
Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, Ριγόπουλος Κωνσταντίνος και Μιχάλης Μαθιουλάκης

Μετά από κάθε πάνελ οι ομιλητές θα δεχτούν συζητήσεις από το κοινό, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ.Ανέστης Βαφειάδης και ο κ.Στάθης Κεφαλίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.