Το φεστιβαλ χρωματων ερχεται στο παρκο της Περιφερειας το Σαββατο 17 Ιουνιου

Αλέξανδρος Χατζόπουλος: «Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε!»

Το φεστιβάλ χρωμάτων έρχεται στην Κομοτηνή. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ) καθώς και μιας ομάδας νέων που εδρεύει στην Καβάλα την Happy Elephant, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο πάρκο της Περιφέρειας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία live μουσικής ενώ στον χώρο θα υπάρχουν και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και πι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα σακουλάκια με το χρώμα της επιλογής τους, έναντι αντιτίμου το οποίο θα ανέρχεται στα 2,5 ευρώ/ τεμάχιο. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αλέξανδρος Χατζόπουλος: Δράση εξωστρέφειας από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής… και στο βάθος 2ο φεστιβάλ υποδοχής νέων φοιτητών

Μιλώντας για τη διοργάνωση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος έκανε λόγο για μια δράση εξωστρέφειας, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να ‘ρθουν και να διασκεδάσουν. Όπως υπογράμμισε άλλωστε πρόκειται για μια πρωτότυπη δράση, που δεν έχει γίνει ξανά στην περιοχή μας.

Ο ίδιος θέλησε να αποκρούσει και τις ανησυχίες γονέων, ξεκαθαρίζοντας πως τα χρώματα βγαίνουν πολύ εύκολα στο πλυντήριο, ωστόσο τόνισε πως επειδή τα χρώματα φτιάχνονται με αλεύρι, αν κάποιος έχει αλλεργία στο συγκεκριμένο υλικό θα πρέπει να προσέξει.

Οι δράσεις του δημοτικού συμβουλίου νέων θα συνεχιστούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με το δεύτερο φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών. «Έχουμε κάνει ήδη την επιτροπή μας και σε συνεργασία με το exagono και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Πέτρο Ζωγράφου ξεκινήσαμε τις διαδικασίες» σημείωσε ο κ. Χατζόπουλος για να καταθέσει την άποψη πως «είναι μια γιορτή που πρέπει να γίνει θεσμός στην πόλη μας. Άλλωστε η πρώτη διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, κάτι που μας δίνει δύναμη να δουλέψουμε για το μέλλον της διοργάνωσης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.