Το Europe Direct Κομοτηνης συμμετεχει στη Λευκη Νυχτα

Με Info point προώθησης της καμπάνιας «EU and ME»

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής, θα συμμετέχει, και φέτος, στην μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, την γιορτή της «Λευκής Νύχτας» της Κομοτηνής την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα, οι εθελοντές του Κέντρου θα στήσουν ένα Info Point στόχος του οποίου θα είναι να προωθήσει την ευρωπαϊκή καμπάνια «EU and ME». Η καμπάνια σκοπό έχει να δείξει στους νέους τι κάνει η ΕΕ για αυτούς σε καθημερινή βάση και πώς τους δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι αυτό που αγαπούν. Η εκστρατεία #EUandME ξεκίνησε σε όλη την ΕΕ στις 9 Μαΐου 2018, με αφορμή την Ημέρας της Ευρώπης και οι θεματικές της είναι η Βιωσιμότητα, η Κινητικότητα, οι Δεξιότητες και Επιχειρήσεις, τα Ψηφιακά Μέσα και τα Δικαιώματα.
 
Ο τίτλος της δράσης είναι «Your next EU and ME Memory», και σκοπός θα είναι να ενημερώσει τη νεολαία της Κομοτηνής με διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο για το περιεχόμενό της καμπάνιας. Συγκεκριμένα, οι εθελοντές του Κέντρου θα δημιουργήσουν τον κατάλληλο χώρο με banners, προωθητικό υλικό και παράλληλη προβολή ταινιών μικρού μήκους, τις οποίες εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν νέοι ανά την Ευρώπη στο πλαίσιο της καμπάνιας. Τέλος, καθένας θα έχει την δυνατότητα να φωτογραφηθεί μπροστά από τα banners της καμπάνιας, με σκοπό να ανανεώσουν όλοι την Photo Profile στο Facebook και να προωθήσουν έτσι με διασκεδαστικό τρόπο την καμπάνια στα social media!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.