Το Επαγγελματικο & Βιοτεχνικο Επιμελητηριο Ροδοπης δηλωσε παρων και στο 3ο Φεστιβαλ Γαστρονομιας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ»!

Στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς στις 25-28 Ιουνίου, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης συμμετείχε όλες τις ημέρες της έκθεσης μαζί με επιχειρήσεις – μέλη του αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε διοργανωτές και επισκέπτες. Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν από τον Νομό Ροδόπης στην έκθεση με εκπροσώπους τους ήταν οι εξής:
 
1. «ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ»/ Χονδρικό εμπόριο ελαιόλαδου
2. ΜΠΑΤΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ («ΟΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ»)/ Παραγωγή μαρμελάδας, κομπόστας, γλυκών του κουταλιού)
3. ΓΙΑΚΟΥΠ ΓΙΑΣΕΜΙΝ & ΣΙΑ Ο.Ε. («MAX Ο.Ε.»/ Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων)
 
Πέραν αυτών στο περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετείχαν και επιχειρήσεις-μέλη μόνο με προϊόντα – δείγματα και οι οποίες ήταν:
 
1. «ΠΟΤΟΠΟΪΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.»./ Εμπόριο Ποτών
2. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ «ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΖΥΜΗ»/ Παραγωγή – Εμπόριο Ζυμαρικών
3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. Ο.Ε./ Παραγωγή Ζαχαρωδών Προϊόντων
4. ΑΦΟΙ ΚΕΚΕΡΗ Ο.Ε./ Εμπόριο Καφέ
 
Το Επιμελητήριο φιλοξενήθηκε μαζί με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της έκθεσης σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης του Κιλκίς. Αξιοσημείωτο είναι ότι πλήθος κόσμου προσέγγισε το περίπτερο ώστε να το δει από κοντά, να δοκιμάσει τοπικά προϊόντα της περιοχής μας που προβλήθηκαν εκεί και να ενημερωθεί για τα σημεία από όπου θα μπορούσε να τα προμηθευτεί. Με τη συμμετοχή του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», η διοίκηση συνεχίζει την στρατηγική της εξωστρέφειας που έχει θέσει από την αρχή της τετραετίας της με μοναδικό στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση υπήρχαν περίπτερα από δημόσιους φορείς, από επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς επίσης και από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τομέα της τοπικής γαστρονομίας. Η έκθεση πέρα από το κομμάτι της προβολής προϊόντων περιείχε στο πρόγραμμα και παραδοσιακούς χορούς αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε εκθέτες και επισκέπτες. Με το κλείσιμο της έκθεσης, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους εκθέτες και δώσανε ραντεβού για την επόμενη χρονιά ευελπιστώντας σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.