Το Επαγγελματικο και Βιοτεχνικο Επιμελητηριο Ροδοπης παει στην 82η ΔΕΘ

Κάλεσμα συμμετοχής προς τα μέλη του

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.
 
Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων με τη συμμετοχή της, εκτός από την προβολή και την παρουσίαση μέσα από τα Επιμελητήρια των επιχειρήσεων του συνόλου της Ελληνικής επικράτειας, σχεδιάζει και τη διοργάνωση Ημέρας αφιερωμένης στα Επιμελητήρια με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους, καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
 
Η 82η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.
 
Η έκθεση συνιστά στιγμή – ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
 
Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης προσφέρει μία σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία στα μέλη του, δεδομένου ότι καλύπτει το κόστος συμμετοχής στην έκθεση με απαραίτητη προϋπόθεση τα μέλη, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να είναι οικονομικά ενήμερα.
 
Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να δηλώσουν
συμμετοχή στο Επιμελητήριο το αργότερο μέχρι τις 30/6/2017:
τηλ.: 25310 22547
fax:  25310 25866
e-mail: [email protected],  [email protected]  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Στόχος του Επιμελητηρίου είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων και η δημιουργία συνεργασιών σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.