Το ευχαριστω του Συμβουλευτικου Κεντρου Κομοτηνης

Για τις δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις που συνδιοργανώθηκαν από το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής, το Europe Direct Κομοτηνής και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κομοτηνής στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου 2017. Σκοπός των δράσεων αυτών ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για θέματα βίας κατά των γυναικών, όπως, επίσης, και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής. 
 
Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής σε σχετική τους ανακοίνωση εκφράζουν τις ευχαριστίες τους «σε όλους/-ες όσοι/-ες συνετέλεσαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων και όσους και όσες συμμετείχαν σε αυτές». «Αρχικά», συνεχίζει η ανακοίνωση «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κομοτηνής και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Ν. Λιβεριάδου και τον Πρόεδρο του ΚΕΜΕΑ κ. Γ. Γκαράνη».
 
Επιπλέον, το Συμβουλευτικό Κέντρο ευχαριστεί τους/τις συνδιοργανωτές/-τριες για την άψογη συνεργασία, το Τμήμα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ιδιαίτερα τον κ. Δ. Κεχαγιά, διδάσκοντα Καθηγητή του μαθήματος αυτοάμυνας Tae Kwon Do, καθώς και τους/τις φοιτητές/-τριες του Τμήματος για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίασή τους. Επίσης, τους/τις εθελοντές/-τριες του Europe Direct για την ανεκτίμητη βοήθεια, τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους. Τέλος, το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής εκφράζει τις ευχαριστίες του στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και τους/τις εργαζόμενους/-ες σε αυτά για την, ακόμη μια φορά, έμπρακτη στήριξή τους, μέσα από την προώθηση και ανάδειξη του έργου και των δράσεων του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής.
 
«Το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών μας αφορά όλους και όλες. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής εργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια για την εξάλειψή του. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο πως στην προσπάθεια του αυτή αποκτά διαρκώς συμμάχους από την τοπική κοινωνία που ενώνουν τις δυνάμεις τους προς έναν κοινό στόχο» καταλήγει η ανακοίνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.