Το «ευχαριστω» του Συμβουλευτικου Κεντρου Κομοτηνης

Για την αρωγή στις δράσεις για την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις που διοργανώθηκαν από το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» στις 23 Νοεμβρίου 2018. Σκοπός των δράσεων αυτών ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για θέματα βίας κατά των γυναικών, όπως, επίσης, και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής.
 
Με ανακοίνωσή τους τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους/-ες όσοι/-ες συνετέλεσαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων και όσους και όσες συμμετείχαν σε αυτές.
 
«Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κομοτηνής και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας, κ. Ι. Μουρτίδη για την τριήμερη (κατά το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου 2018) φωταγώγηση του Πύργου του Ωρολογίου σε χρώμα πορτοκαλί» επισημαίνουν τα στελέχη του Κέντρου.
 
Επιπλέον, το Συμβουλευτικό Κέντρο ευχαριστεί «τους/τις φοιτητές/-τριες και τους/τις εθελοντές/-τριες του Europe Direct για την ανεκτίμητη βοήθεια, τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους. Επίσης, τους/τις φοιτητές/-τριες Κοινωνικής Εργασίας που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στον Σύλλογο «Περπατώ», τις υπαλλήλους του Τελωνείου της Κομοτηνής, τις συναδέλφους και τους/τις φοιτητές/ τριες Κοινωνικής Εργασίας που κάνουν την πρακτική τους άσκηση στις Τ.ΟΜ.Υ Κομοτηνής και τέλος, πολίτες και πολίτισσες οι οποίοι/-ες στήριξαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωσή μας».
 
«Το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών μας αφορά όλους και όλες. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής εργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια για την εξάλειψή του. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο πως στην προσπάθειά του αυτή αποκτά διαρκώς συμμάχους από την τοπική κοινωνία που ενώνουν τις δυνάμεις τους προς έναν κοινό στόχο» υπογραμμίζει κλείνοντας την ανακοίνωσή του το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.