Το ευχαριστω της Περιφερειακης Διευθυνσης Εκπαιδευσης για το αισιο τελος της «περιπετειας» των μαθητων του 3ου ΓΕΛ

Το δικό της ευχαριστώ στέλνει μέσω ανακοίνωσής της η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε ιδιώτες και πολιτικούς παράγοντες που συνέβαλαν ώστε να έχει αίσιο τέλος η «περιπέτεια» των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης μετά την αίσια κατάληξη της περιπέτειας των μαθητών του 3ου Ενιαίου Λυκείου Κομοτηνής και την επιστροφή τους στην Κομοτηνή, εκφράζει τις ένθερμες ευχαριστίες της στον Διευθυντή Πωλήσεων της ΕΤΠA (ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) κ. Οικονόμου Γεώργιο για την προθυμία και τη χορηγία του, καθώς κάλυψε άμεσα τη δαπάνη των αεροπορικών εισιτηρίων στο μέρος εκείνο που δεν καλύπτονταν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
 
Επίσης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ., κ. Μποφυλάτο Σταύρο και τον συνεργάτη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κοτσυφάκη Θέμη που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών και ενημέρωναν διαρκώς τον Υπουργό κ. Γαβρόγλου Κώστα και τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη Δημήτρη για την εξέλιξη της υγείας τους.
 
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά για τη συμπαράσταση και τη συνδρομή της στην επίλυση του προβλήματος». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.