Το ευχαριστω της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδιας Ελλαδος στην Κικη Διντζογλου-Σκουτερη

Για τη μεταφορά της έδρας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης στο Αρχοντικό Σκουτέρη

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε η Πανηπειρώτικη Συνομοσπονδία Ελλάδος στην κ. Κική Δίντζογλου-Σκουτέρη μετά τη μεταφορά της έδρας του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης στο Αρχοντικό Σκουτέρη.
 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Ιωάννης Τζαμπάζης μαζί με τον Ειδικό Γραμματέα του Συλλόγου επισκέφτηκαν την κ. Κική Δίντζογλου-Σκουτέρη στην οικία της, την ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα προσφορά της στο Σύλλογo και την Ροδόπη, δώσανε το σχετικό φάκελο μαζί με φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση αγιασμού του Αρχοντικού Σκουτέρη. 

Στην επιστολή αναφέρεται: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρώτικης Συνομοσπονδίας Ελλάδας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την παραχώρηση του ιστορικού αρχοντικού των συμπατριωτών μας Ηπειρωτών ευεργετών Κωνσταντίνου και Λυσσάνδρου Σκουτέρη, προκειμένου να στεγαστούν τα γραφεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης.
Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Ροδόπης, ως ο παλαιότερος μεταξύ των Συλλόγων του τόπου, ιδρυθείς την 14η Μαΐου 1928, αλλά και ως φυσικός φορέας και συνεχιστής της μακράς και μεγάλης προσφοράς της ιστορικής Ηπειρωτικής παροικίας του Ν. Ροδόπης, με τέτοιες ενέργειες όπως η δική σας, δύναται να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην ανάδειξη του ιστορικού αυτού οικήματος όπου κάποτε έζησε και μεγαλούργησε μια εκ των πλέον επιφανών Ηπειρώτικων οικογενειών της Κομοτηνής και του Ν. Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.