Το ΔΠΘ και τα Ελληνικα Πετρελαια μαζι…

Η συνεργασία περιλαμβάνει την επιχορήγηση έξι τουλάχιστον υποτροφιών σε φοιτητές του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας»

Μνημόνιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας υπέγραψαν την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, το ΔΠΘ με τον όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» που αφορά στην επιχορήγηση του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας» της Νομικής Σχολής  του ΔΠΘ. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Επιστημονικού Υπευθύνου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μιχάλη Χρυσομάλλη έως και την ακαδημαϊκή χρονιά, ο όμιλος αναλαμβάνει την επιχορήγηση του ΠΜΣ που περιλαμβάνει την απονομή – κατ’ ελάχιστο αριθμό – έξι  υποτροφιών ετησίως σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, κλιμακούμενες ανάλογα με το ύψος της επίδοσής τους, αλλά και τη γενικότερη υποστήριξη του Προγράμματος.
 
Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Αθήνα, παρουσία του κ. Χρυσομάλλη, της αντιπρυτάνεως του ΔΠΘ κ. Μαρίας Μιχαλοπούλου και του Πρόεδρου του ΔΣ και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΛΠΕ κ. Ευστάθιο Τσοτσορό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.