Το διαβημα «Σπαρτακου» σε Πετριδη «φουντωνει» την κοντρα με τη Φιλοζωικη

Το αίτημα για «καρατόμηση» του Π. Γκουδουσίδη από την Επιτροπή για τα αδέσποτα και η κλήση του στην Αστυνομία

Σε νέα διάσταση περνάει η κόντρα της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος» με τη Φιλοζωική ομάδα Κομοτηνής. Η δημοτική παράταξη βάζει πλέον στο στόχαστρό της προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Γκουδουσίδη και ζητάει από τον κ. Πετρίδη την  «καρατόμησή» του από την Επιτροπή Παρακολούθησης Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων. Οι άνθρωποι του «Σπάρτακου», που δηλώνουν θιγμένοι από αναρτήσεις του κ. Γκουδουσίδη στο facebook, φέρονται να έχουν απευθυνθεί για τον ίδιο λόγο και στις αστυνομικές αρχές. Από την άλλη, η είδηση της κλήσης του κ. Γκουδουσίδη στο Αστυνομικό Μέγαρο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλόζωων της πόλης. Πολλοί έχουν προαναγγείλει ότι θα βρεθούν στο πλευρό του κατά τη μετάβασή του σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομία, ξεσπώντας συνάμα σε αποδοκιμασίες εναντίον του «Σπάρτακου».
 
Ακολουθεί το αίτημα- δημόσιο κάλεσμα προς τον δήμαρχο Κομοτηνής, που έρχεται να «φουντώσει» την ήδη οξυμένη κόντρα, που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με αφορμή το θέμα των αδέσποτων: 
 
«Κύριε δήμαρχε,
 
Με αφορμή (και) τις πρόσφατες χυδαίες και απρόκλητες επιθέσεις του προέδρου της Φιλοζωικής Κομοτηνής εναντίον της Παράταξης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όπου τις διάβασε πλήθος συνδημοτών μας σας καλούμε να αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί. Εδώ έχουμε ένα άτομο που αν επιτίθεται τόσο αναίτια και με τέτοιον φανατισμό σε ολόκληρη δημοτική παράταξη (της οποίας το «έγκλημα» ήταν ότι ασχολήθηκε σοβαρά με το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων), καθένας φαντάζεται τι φόβο προκαλεί σε όποιον μεμονωμένο πολίτη δεν συμμερίζεται τις περίεργες ιδέες του περί φιλοζωίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τόσοι άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μας για να μας που ότι δεν τολμούν να μιλήσουν δημοσίως για τα προβλήματα που τους προξενούν τα αδέσποτα, γιατί φοβούνται κάποιους «φιλόζωους» που έχουν ξεφύγει από κάθε μέτρο κι έλεγχο.
 
Επειδή λοιπόν ο Δήμος έχει εκτεταμένη συνεργασία με την Φιλοζωική Κομοτηνής και εκ του νόμου δύο από τα πέντε μέλη στην Επιτροπή Παρακολούθησης Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων προέρχονται υποχρεωτικά από το τοπικό φιλοζωικό σωματείο, σας καλούμε να πράξετε το στοιχειώδες: να αποδοκιμάσετε εμπράκτως τις εκφοβιστικές τακτικές του προέδρου της Φιλοζωικής(Π.Γ.) αντικαθιστώντας τον με άλλο μέλος της ίδιας(αναγκαστικά) ένωσης. Δεν μας αφορούν οι τυχόν προσωπικές σας σχέσεις αλλά σας καλούμε να ενεργήσετε ως δήμαρχος. Αν συνεχίσετε να περιλαμβάνετε τον εν λόγω στην ανωτέρω Επιτροπή-που μέχρι τώρα, όπως καλά γνωρίζετε, την ήλεγχε απολύτως- είναι σα να συναινείτε στο τραμπούκικο ύφος και στο αχαρακτήριστο ήθος των αναρτήσεων και θα θέσετε απέναντί σας όχι μόνο εμάς αλλά και την κοινωνία που υφίσταται όλη αυτήν την παράνοια». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.