Το Χριστουγεννιατικο Δεντρο τους αναψαν οι Βρεφονηπιακοι Σταθμοι της Μητροπολης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα

Το δέντρο τους άναψαν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής το απόγευμα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, των παιδιών αλλά και των γονέων τους, σημειοδοτώντας την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Μουσική, χορός, παιδικά χαμόγελα, εκπλήξεις για τα παιδάκια, ωραίο φαγητό και πολλή χαρά γέμισαν όσους βρέθηκαν εκεί με ζεστές αναμνήσεις που θα κρατούν για καιρό.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε πως πρόκειται για μια ξεχωριστή μέρα, και για τα παιδιά, αλλά και για τους παιδικούς σταθμούς της Μητρόπολης.

Το Σάββατο ήταν η εορτή του Αγίου Στυλιανού, που προστατεύει τα παιδιά, τον οποίο παρακάλεσαν να τα προστατεύει, γιατί, όπως τόνισε, είναι ότι πιο όμορφο έχουν οι μεγάλοι στη ζωή τους.

Για αυτό και αποφάσισαν αυτή την ημέρα, στο δεύτερο τους σπίτι, τον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης, να πραγματοποιήσουν μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή και να ανάψουν όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που τους υποδέχεται στην είσοδο του σταθμού, και να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα.

Άλλωστε τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν και πάλι με τα παιδιά, γιατί ο Χριστός έγινε παιδί για να έρθει μεταξύ μας, έγινε άνθρωπος για να τον γνωρίσουμε και να μας γνωρίσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.