Το «απολογιστικο» βιντεο της πρωτης ημερας του 2ου Φεστιβαλ Φαναριου

2000 κόσμος έδωσε το «παρών» για να απολαύσει τους Νατάσσα Μποφίλιου, Opera Chaotique, Σταματία Μολλούδη και τους Imam Baildi

2000 περίπου κόσμο συγκέντρωσε κατά την πρώτη ημέρα υλοποίησής του το 2ο Φεστιβάλ Φαναρίου, που διοργανώνει ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με την KazandB live concerts και το απολογιστικό βίντεο της είναι γεγονός.

«Ποδαρικό» στην φετινή διοργάνωση έκαναν οι  Opera Chaotique δηλαδή οι Tenorman & Voodoo Drummer με τη mezzo-soprano Σταματία Μολλούδη, για να ακολουθήσει η Νατάσσα Μποφίλιου, o Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με την ομάδα της που απογείωσαν την βραδιά.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που έμεινε και για το τρίο live της χθεσινής ημέρας, καταχειροκροτώντας τους Imam Baildi που πήραν την σκυτάλη.

Την σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι PaTro από την Κομοτηνή και οι Beetroots από την Ξάνθη, ενώ ακολουθεί ο Ορχάν Οσμάν αλλά και το μπουζούκι του με το οποίο δίνει το δικό του, ιδιαίτερα προσωπικό δεξιοτεχνικό και ενορχηστρωτικό ύφος σε τραγούδια της Μεσογείου, των Βαλκανίων και όχι μόνο.

Ο Στέλιος Ρόκκος ακολούθως έρχεται έπειτα από πολλά χρόνια στην Θράκη για να ερμηνεύσει παλιά, αξέχαστα κομμάτια, αλλά και καινούργιες επιτυχίες οι οποίες θα μας προσφέρουν στιγμές νοσταλγίας, συγκίνησης, αλλά και διασκέδασης.

Δείτε πως διαδραματίστηκε η πρώτη μέρα στο παρακάτω βίντεο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.