Το 9ο Δημοτικο Σχολειο Κομοτηνης χρειαζεται τη στηριξη μας!

Συμμετέχει στον διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε» με την παράσταση «Η Μητέρα Φύση αρρώστησε»

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής χρειάζεται τη στήριξή  όλων μας! Τη φετινή σχολική χρονιά, συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε», που διοργανώνεται από το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», με την κουκλοθεατρική παράσταση «Η Μητέρα Φύση αρρώστησε». Η παράσταση δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον Γιώργο Λυμπέρη (εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής). Συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Δήμητρα Αρμέντζου (δασκάλα, εκπαιδευτικός τμήματος), Γραμματούλα Μουσουρίδου (Εκπαιδευτικός Παράλληλης Στήριξης). 

Ένα σχολείο, μία τάξη, ένα μάθημα, 11 μαθητές, 3 εκπαιδευτικοί, 4 κούκλες και άπειρες ώρες δουλειάς είναι τα συστατικά για την δημιουργία της πιο απρόβλεπτης παράστασης! Τι συμβαίνει όταν η Μητέρα Φύση κουρασμένη από την αδιαφορία των ανθρώπων ετοιμάζεται τους να εγκαταλείψει; Θα καταφέρουν 3 μικρά παιδιά να σώσουν το περιβάλλον; Η Μητέρα Φύση αρρώστησε και όλοι θα την βοηθήσουμε να γίνει καλά!

Αυτή τη στιγμή η παράσταση διεκδικεί, πέρα από τα βραβεία της κριτικής επιτροπής, το βραβείο κοινού μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας που διεξάγεται μέχρι την Τρίτη. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις να ακουστεί η φωνή της Κομοτηνής σε όλη την Ελλάδα, δες την ταινία που δημιούργησαν οι μαθητές και αν σου αρέσει ψήφισε την.

Η διαδικασία ψηφοφορίας

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι η εξής:

  1. Μπαίνεις στη σελίδα της συμμετοχής μας ΕΔΩ
  2. Κάνεις “εγγραφή μόνο για την ψηφοφορία”
  3. Στο email σου θα λάβεις email ενεργοποίησης του λογαριασμού. ΠΡΟΣΟΧΉ μπορεί να έρθει  στα spam.
  4. Επιστρέφεις στο link του διαγωνισμού και ψηφίζεις το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και την παράσταση “Η Μητέρα Φύση αρρώστησε”

Αναλυτικές οδηγίες με εικόνες για όσους δυσκολεύονται ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.