Το 4ο Μειονοτικο Δημοτικο της Κομοτηνης στον «ΠτΘ»

Με την πιο όμορφη καλημέρα ξεκίνησε και η χθεσινή ημέρα στον «ΠτΘ» για τους πρωινούς του συντελεστές, καθότι σε συνέχεια της επίσκεψης των μαθητών του Ροδίτη, τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας και του ραδιοφώνου του «ΠτΘ», καθώς επίσης και της εταιρείας Γραφικών Τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε», επισκέφθηκαν οι μαθητές του 4ου Μειονοτικού Δημοτικού της πόλης μας.
 
Μένοντας στην ουσία στην γειτονιά τους καθώς το 4ο Μειονοτικό Δημοτικό είναι στον οικισμό του Ηφαίστου, οι μαθητές του, ξεκίνησαν από την εφημερίδα και συνδιαλεγόμενοι με την Σοφία Παιδαράκη που ανέλαβε την ξενάγησή τους, επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για το κομμάτι της δημοσιογραφίας, ενώ συνέχισαν την ξενάγησή τους στα στούντιο του Ράδιο Παρατηρητής, όπου ανέλαβαν για λίγο ρόλο ηχολήπτη και ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στο τυπογραφείο της «Επικοινωνίας Α.Ε.» όπου εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος των μηχανημάτων.
 
Παρέα τους ήταν τόσο ο διευθυντής του σχολείου κ. Αχμέτ Δελή Αμέτ, όσο και οι δάσκαλοι κ.κ. Ζωή Πόλακου, Σερήφ Σεμπαετίν και Δήμος Ντοσίδης.
 
Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τα παιδιά όσο και τους συνοδούς τους για το όμορφο ξεκίνημα της ημέρας μας, ευχόμενοι να τους ξαναδούμε σύντομα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.