Τις βασεις για το μελλον εβαλε το 1ο brevet Ελευθερια Θρακης

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν η διοργάνωση να γίνει μεγαλύτερη και καλύτερη τα επόμενα χρόνια

Τις βάσεις για μια διοργάνωση που ελπίζουν πως θα αποτελέσει θεσμό τα επόμενα χρόνια έβαλαν οι διοργανωτές του 1ου Brevet Ελευθέρια Θράκης 200χλμ, που έλαβε χώρα το Σάββατο 29 Μαΐου.

Η καλή αρχή φάνηκε από το πρωί, όταν 73 ποδηλάτες, συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε αρχική πρόβλεψη, ξεκίνησαν από το Ηρώο Κομοτηνής για το brevet που τους ταξίδεψε σε μοναδικά σημεία στην Ροδόπη και την Ξάνθη.

Η αθρόα αυτή προσέλευση, τονίζουν οι διοργανωτές, τους ανάγκασε να επαναδιαπραγματευθούν ξανά και ξανά λόγω της αυξημένης συμμετοχής, τα στάνταρ της εκδήλωσης που είχαν θέσει ως αρχικό στόχο, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επέτειο των 101 χρόνων Ελευθερίων της Θράκης.

Ευελπιστούν μάλιστα του χρόνου, να έχουν 102 συμμετοχές, όσα και τα χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης μας στον εθνικό κορμό, αλλά και να διασκεδάσουν όλοι όσοι διασκέδασαν και την πρώτη φορά.

Πρόθεσή τους είναι η διοργάνωση αυτή να επεκταθεί, ώστε να συμπεριληφθούν και σημεία της Βουλγαρίας στη διαδρομή, ενώ υποσχέθηκαν και άλλες εκπλήξεις μέχρι την επόμενη διοργάνωση.

Οι Brevetarians, ως διοργανωτές, ευχαρίστησαν την ΔΚΕΠΠΑΚ  και τον  ΓΑΣ Κομοτηνή 1976 για την συνδιοργάνωση, υποστήριξη και αγάπη που περιέλαβαν όλο αυτό το εγχείρημα, καθώς και τους εθελοντές του Περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ακούραστη συνοδεία τους, αλλά και όλους όσους βοήθησαν καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.