«Τιποτα για εμας χωρις εμας»

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης - Σχετικά με την άρνηση της ΔΕΥΑΚ στην αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής για ευπαθείς ομάδες

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης κ. Τρύφωνας Καρούντζος σχετικά με την άρνηση του διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ να αναθεωρήσει την τιμολογιακή πολιτική της για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μία πρόταση που είχε καταθέσει προς την Επιχείρηση η δημοτική παράταξη «Εμείς… η πόλη».  «Δεν  θα  επιτρέψουμε  σε κανένα να γίνουμε διελκυστινδα  μικροπολιτικής αντιπαράθεσης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας» αναφέρει χαρακτηριστική ο κ. Καρούντζος σε γραπτή του δήλωση του προαναγγέλλοντας επαφές του Σωματείου το αμέσως επόμενο διάστημα με την δήμαρχο Κομοτηνής και τη ΔΕΥΑΚ για μείωση των τιμολογίων. 

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του κ. Καρούντζου έχει ως εξής:

«Σχετικά με την άρνηση της ΔΕΥΑΚ θα ήθελα να πω ότι δεν  θα  επιτρέψουμε  σε κανένα να γίνουμε διελκυστίνδα  μικροπολιτικής αντιπαράθεσης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας είτε  λέγεται δεξιά είτε αριστερά. Θα ήθελα την επόμενη φορά που κάποιος θα μας βάλει προμετωπίδα για να διεκδικήσει δικαιώματα των ΑμεΑ να έρθει τουλάχιστον σε επαφή μαζί μας. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουμε σε διαβούλευση σαν Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης και με τον δήμαρχο και την ΔΕΥΑΚ για μείωση των τιμολογίων για τα άτομα με αναπηρία όπως γίνεται στους πιο πολλούς δήμους της χώρας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.