Την πρωτοχρονιατικη πιτα του στα Παρχαρια εκοψε ο ΕΟΣ Κομοτηνης

Τιμήθηκαν και τα δύο γηραιότερα ενεργά μέλη του συλλόγου, 76 και 78 ετών αντίστοιχα

Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών για σήμερα Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, δεν απέτρεψε μέλη και φίλους του ΕΟΣ Κομοτηνής να συμμετάσχουν σε μια οργανωμένη ορειβατική διαδρομή 8,5 χιλιομέτρων.

Στο μέσον αυτής της διαδρομής στην περιοχή Παρχαρίων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο του συλλόγου. Στους δύο τυχερούς που κέρδισαν τα νομίσματα στα ατομικά βασιλοπιτάκια, προσφέρθηκαν δύο δωροεπιταγές για αγορά ορειβατικού εξοπλισμού.

Παράλληλα τιμήθηκαν τα δύο γηραιότερα ενεργά μέλη του συλλόγου (76 και 78 ετών αντίστοιχα) για τη συμμετοχή τους σε  μεγάλο  αριθμό  ορειβατικών εξορμήσεων.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των  συμμετεχόντων για τους δύο παλαιούς νερόμυλους που βρίσκονται κοντά στον οικισμό της ΝΥΜΦΑΙΑΣ, κυρίως για τον τρόπο λειτουργίας τους καθώς και για τις γνώσεις μηχανικής των ανθρώπων αρκετά χρόνια πριν.

Η αλλαγή του καιρού βρήκε την ορειβατική ομάδα στο τέλος της διαδρομής. Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο του συλλόγου θα παραμείνει ανοιχτό αύριο Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 από 18:00 έως 20:00 για τακτοποίηση  οικονομικών εκκρεμοτήτων εν όψη της ετήσιας γενικής συνέλευσης του συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.