Την προσοχη των πολιτων συνιστα η Πολιτικη Προστασια του Δημου Κομοτηνης για την κακοκαιρια

Μέτρα αυτοπροστασίας και προσοχή στις μετακινήσεις

Με αφορμή το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, το οποίο προβλέπει επιδείνωση του καιρού το διήμερο της Δευτέρας 6 και της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, προειδοποιεί τους πολίτες να ενημερωθούν για τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

  1. Σήμερα Δευτέρα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και από το απόγευμα και στη Δυτική Πελοπόννησο. Τοπικές χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν κυρίως στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.
  2. Την Τρίτη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Νότιοι άνεμοι που θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ στα πελάγη θα πνέουν τη Δευτέρα, που την Τρίτη βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Info

https://www.komotini.gr/

[email protected] | [email protected]

Τηλέφωνο: 25313.52400

Fax: 25310.22756

Γραμμή του Δημότη: 15424

Πλ. Βιζυηνού 1, 69100 Κομοτηνή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.